Pai in primul rand mie mi se pare imatur ca l-ai lovit, fara suparare . Si in plus, presupun ca nici tu nu ai vrea sa fi lovita de fratele mai mare, nu?
In fine, daca tu esti mai mare, si el e mai mic, mie mi se pare ca tu vrei putina atentie, si asta e normal, chiar si eu vreau. ( Nimeni nu se mai uita la mine de cand cu verisorii mei, dar nu prea ma deranjeaza )
Pe tine nu ar trebui sa te deranjeze ca nu te rasfata. Esti domnisoara, ce doamne . Nu mai vrei sa vina parintii dupa tine, sa te dadaceasca la intalniri, nu mai stiu ce .
Cat despre fratele tau, incearca sa nu il bagi in seama. Citeste o carte de exemplu, cand e in preajma ta si concentreaza-te pe carte, si nu ii spune nimic, nu ii da nici o atentie, ca se plictiseste si pleaca.
Ca te copiaza, nu prea conteaza, e doar un copil, si asa fac copiii . Daca ii explici frumos ( vorba parintilor tai, invata-l ceva ) poate ca intelege, dar daca ii " dai una " chiar ca nu o sa inteleaga.
Pur si simplu nu il baga in seamna.
Eu iti dau un sfat. Cumpara-i ( de pe banii tai, ceva mai ieftin daca vrei ) o jucarie, si spune-i sa te ierte ca l-ai lovit, si sa se joace cu jucaria de la tine.
Pare copilaresc, dar asa am facut si eu cu verisorii mei ( frate si sora ), si acum numai cu jucaria aia se joaca .
Eventual, vorbeste cu parintii tai si cere-le niste sfaturi ( si o cheie la usa . Dar sa deschizi cand bate cineva, ca daca e fratele tau, o sa se enerveze, si o sa te enerveze si pe tine )
Ti-am zis tot din experienta mea.
Daca vrei, nu e nevoie de fundita, dar nici nu pot sa o refuz
Numai bine
Faptul ca te copiaza in tot ce faci sau spui inseamna ca te considera un model, ca te iubeste foarte mult. Atata doar, ca nu realizeaza cat de mult te deranjeaza chestia asta.
Daca vrei sa mai scapi un pic de el, incearca sa il antrenezi la activitati care nu-i plac. Sau la chestii care il depasesc si pe care nu le va putea face cu aceleasi rezultate ca si tine.
S-ar putea sa-ti ia ceva timp si efort, dar, crede-ma ca merita.
Dai ceva de facut, unul din jocurile alea stupide pe internet care provoaca dependenta.
Fa ceva ce lui nu ii place. Citeste reviste pentru fete sau machiaza'te. Vorbeste la telefon cu prietenele trimite mesaje. Una din chestiile astea o sa'i displaca sigur!
2 cuvinte. Duritatea Dai jocuri pe calculator si lasa-l pune-l la lectii si spune-i mereu ca ai ceva pentru el... Dar nu e chiar asa de mic si prost
Esti fraiera.si ni ai minte.el te iubeste si te imita in toate fiindca esti idolul lui,si vrea sa -ti semene.a plans mult fiindca ce face el face din dragoste,si l-ai ranit in adancul sufletului.mi-e mila de el.da-mil mie pe fratele tau.ii raspund eu la intrebari, merg eu cu el oriunde vrea, il fac eu sa fie mandru de mine si fericit ca are un frate sau o sora in care sa aiba mereu un sprijin si o baza.tu ramai singura daca-ti place. daca vrei sa mi-l dai contacteaza-ma in privat sa discutam.
Du-te cu el intr-un colt al casei, dar sa nu vada nimeni. Spune-i ca va jucati fratelui tau si ia cu tine un cutit si omoara-l. Nu-ti fie mila de el!
Alexandragabriela93 întreabă: