| FlorinaDaniela23 a întrebat:

Mă cert mereu cu soțul meu pentru ca nu vrea sa stea cu fata. Avem împreună o fata de un an, el zice ca e obosit de la munca și nu sta cu ea, în weekend se uita toată ziua la meciuri de fotbal. Eu sunt în concediu de maternitate de asta nu merg la munca, știu ca am mai pus întrebarea asta dar nu mai pot, sunt disperata, el nu vrea deloc sa stea cu ea.Ce sa fac? Cum sa îl conving sa stea și el cu ea? E și fata lui

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Mă cert mereu cu soțul meu...Ce sa fac?"

recitește astea, lăsând acasă, lamentările către nimeni

https://www.tpu.ro/......zice-ca-e/

| TimberWolf a răspuns:

Simplu, mergi tu la munca si sta el acasa cu ea.
Ce putoare de muiere, dupa ce ca stai acasa si nu faci nimic nici de copil nu vrei sa ai grija, de gatit gatesti? ca nu cred. Eu nu inteleg de ce a facut acel domn un copil cu tine, nu stiu ce a vazut.

| Miranjacanela40 a răspuns (pentru TimberWolf):

Ești un om care a trăit degeaba, nu a învățat nimic de la viață. Ține minte dacă nu ai nimic bun de spus tăcerea este răspunsul corect care poți să îl d-ai. Sper să nu ai niciodată o soră, verișoară, prietenă etc
care să treacă prin aceeași situație.

| TimberWolf a răspuns (pentru Miranjacanela40):

''corect care poți să îl d-ai'' laughing ai trecut de clasa a doua?
Mama mea a lucrat pe strung, a crescut singura un copil, a gatit, a facut curat a fost si mama si tata si nu s-a mai **** atat pe ea, si voi, astea din ziua de azi nu sunteti in stare sa aveti grija de propriul copil. Ce sa aveti voi grija cand nici gramatical corect nu sunteti in stare sa scrieti.

| Miranjacanela40 a răspuns (pentru Miranjacanela40):

Da lupică să ști că mi-a plăcut școala de ce judeci fără să cunoști situația. Eu m-am născut în România dar nu am învățat in Romania pentru că locuiesc de la vârsta de 3 ani in USA Am fost in Romania în vizită la sora mea când a avut primul copil era pentru prima oară la vârsta de 20 de ani și am cunoscut oameni dragi dar și oameni cu mentalitatea de c***t la fel ca tine.

| TimberWolf a răspuns:

Femeia moderna, sa nu faca nimic, toate sa vina de-a gata!

| Miruna333 a răspuns:

Sa convingi un om sa stea cu copilul lui suna foarte gresit, pentru ca asa si este. Nu il poti obliga, nu il poti forta, daca el nu doreste. E clar ca el nu este un tata adevarat, ci doar cu numele. In realitate, esti mama singura intr-o casnicie. Mai bine fara el, cu el e ca si cand ai fi singura oricum. Divorteaza mai repede si lasa lepra. Gaseste-i un tata adevarat copilului

| Miranjacanela40 a răspuns:

Prioritatea ta este fetița! Ea are nevoie de tine, acum a început să meargă să exploreze toată casa! Stai cu ea, ieși afară la plimbare zilnic dacă vremea îți permite. Soțul dacă nu se implica, nu mai are rost să ai așteptări din partea lui... Atât îl duce capul... Atâta face. Nu îl poți schimba niciodată. Dar sfatul meu este să nu încerci să faci pe viteza! să fi bucătăreasă cu două feluri de mâncare în fiecare zi, sau să ai casa impecabilă la prima oră de dimineață. Bucură-te de timpul ăsta cu fetița că nu se mai întoarce. Dacă tu ești psihic bine, copilul creste sănătos. Dacă tu te forțezi să le faci zilnic pe toate intri in depresie și totul poate fi un dezastru; Ai grijă de sănătatea ta?