In cazul asta te sfatuiesc sa lasi porumbelul din mana si sa incerci sa-l prinzi pe cel de pe gard fiindca nu-s sigura ca va aduce ceva bun treaba ta! Cred ca ar fi cel mai bine sa incerci sa vorbesti deschis cu ea si sa vezi ce zice, apoi sa ii zici adevarul ca nu are rost sa mergeti mai departe si apoi sa va despartiti fiindca doare totul mult prea mult. Daca te va accepta, atunci te va accepta asa cum esti tu, daca nu, ce rost are sa-ti faci iluzii desarte; parerea mea! Apoi ce rost are sa fugi dupa un avion (aceasta fata) cand ai tu masina (alte fete) ta si oricand iti poti cumpara una noua! Banuiesc ca esti un tip dragut, va trece o perioada in care iti vor lipsi chestiile facute impreuna cu ea insa incetul cu incetul totul trece la pastrare si o alta intalnire isi va face loc in viata ta. Invata din asta lectia si treci mai departe fiindca nu are rost, zic eu! Tu faci cum vrei tu, eu ti-am dat un sfat, decizia iti apartine! Numai bine!
Chiar daca ai mers departe niciodata nu e tarziu sa spui stop, nu asa se termina povestea.Imagineaza-te pe tine si pe ea in viitor, peste 20 ani, vei fi obosit din a face ce nu-ti place(adica sa mergi la biserica lor si sa pretinzi ca esti un om religios) si organismul tau ar simti ca tu vrei sa-ti faci rau si ca urmare va contribui si el la asta, in cel mai rau caz surpinzandu-te negativ cu o boala.Si daca nu te imbolnavesti vei avea probleme cu capul pentru ca nu e bine sa faci ce nu-ti place si ce sti din toata inima ca nu-ti face placere si nu te ajuta cu absolut nimic, iti vei pierde iubirea fata de tine si iti va creste ura fata de ea deoarece vei considera ca din cauza ei esti asa nefericit, dar daca asta se intampla va fi doar vina ta, pentru ca nu ai avut curajul sa-i spui fetei ce ai pe suflet cand erai tanar frumos si in putere, aveai toata viata inainte si aveai sanse sa gasesti o fata mai potrivita tie.Eu ti-am spus o mica particica din ce se poate intampla daca faci compromisuri in viata in general.E viata ta, ai dreptul sa faci ce e bine pentru tine dar ai si dreptul sa te autodistrugi.Parerea mea e ca daca ea nu te accepta fara ca tu sa te implici in activitatile ei religioase inseamna ca ea nu vrea sa fie impreuna cu persoana ta, ea vrea sa fie doar cu omul care merge la biserica.Esti sau nu acel om? Cu cat te hotarasti mai repede si iti tai degetul infectat, cu atat mai mult din corpul tau poate fi salvat.
Explică-i ei. Poate să-si păstreze măririi și pe tine. Dar nu să te împingă în religie. Poți să încerci, să vezi cum merge.
Ea doar vrea sa te atragă în chestia aia? Vorbește cu ea spune-i că nu te atrage lucrul ăla(religia), spune-i că te vezi in viitor cu ea și dacă te iubește o să rămână indiferent de alegerea ta iar daca pleacă clar nu era pentru tine.
Tu i-ai dovedit că tii la relația voastră acum e rândul ei.
Dacă nu ești atras de religia ei, nu este bine să ai o relație apropiată cu ea.
Din moment ce ea ti-a spus ca nu poate avea o relatie decat cu un martor, e evident ca nu va fi cu tine daca renunti la aceasta religie. Pentru unii oameni, religia este mai importanta decat viata personala si din ce-ai spus, se pare ca ea e foarte credincioasa.
Poti doar sa te prefaci in continuare ca-ti place si sa fii cu ea sau pui cartile pe fata si vezi cum ea se desparte de tine.
DA daca ar tine la tine cu adevarat ar face orice ca-sa fiti impreuna. O poti intreba daca te iubeste si daca ar face orice pentru tine. Daca zice de spune-i se se jure cu mana pe biblie(am exagerat nu? Daca crezi ca merita doar fa-o.
Esti barbat, da? Am trecut prin ceva asemanator si eu doar ca aici era pe genuri muzicale si un pic religie. Eu umblam la sala, ascultam rap, hip-hop, rock, metal etc. Ea o dadea doar pe muzica de petrecere, muzica tiganeasca ( chiar daca nu era tiganca) si ii placea sa danseze. Principala problema a fost ca si la tine, ca esti indragostit, nu mai calculezi echilibrat, parca exista doar ea si nimic altceva. Deja incepusem sa am si eu alt comportament, mergeam cu ea la petreceri chiar daca eu nu umblu pentru ca nu ma caracterizeaza. In plus eu sunt ateu iar ea era catolica, stia rugaciunile de le rupea, umbla la slujbe, era credincioasa, pana deschidea gura Eu ma amuzam mereu de comportamentul si obiceiurile ei (mi se pareau fara logica). La inceput ma minteam ca o sa accept defectele ei, ca intr-o relatie asa functioneaza lucrurile...un rahat. Si intr-o zi am zis: Ba da eu nu sunt tarfa nimanui (ea facea figuri cand auzea rock sau rap la boxe in propria mea masina) Pai da eu ma apuc sa fac poftele la o "zdreanta" cand lumea asta e plina de fete cu care nu am avut ocazia sa ma cunosc si poate chiar merita atentia. Eu nu iti dau nici un sfat, eu iti zic ce as face in locul tau, as pune capat la tot, sunt destule fete frumoase si destepte si cu aceleasi "hobby-uri" ca tine. Gandeste-te ca daca vrei ceva foarte serios de la ea, lucrurile astea de care te plangi, va trebui sa le accepti pentru toata viata. Ea nu iti zice sa fii neaparat martor dar oricum tema asta se va deschide mereu iar ea indirect mereu se va astepta sa treci de partea ei daca chiar "iti pasa de ea". Te vei simti nasol o perioada dar iti trece