Poti incerca sa iei tu initiativa cu fostii prieteni. Incearca sa ii suni tu daca nu te mai suna ei, daca accepta si ies cu tine atunci nu este nicio problema. Poti merge tu mai des in fostul tau cartier si poti sta cu ei. Nu cred ca te vor considera disperat daca iei tu initiativa. Daca iti este dor de ei si daca va intelegeati bine, atunci nu vad care este problema daca esti tu cel care ii cauta. Nu trebuie sa faci asta in fiecare zi, poti incerca macar o data, de doua ori pe saptamana. Daca te vei reapropia de ei, vor incepe si ei sa te sune dupa.
Asta cu antipatia depinde de tine.
daca vrei sa mentii relatiile trebuie sa iti faci curaj sa ii inviti la o bere zi si tu ca ai scapat de pacoste(gagica) ca asa e cu femeile te tin din scurt pana mea. tu stai la 10 min de la fostul loc. eu m-am mutat din Pantelimon in Ghencea adica dintr-o parte in alta a Bucurestiului. si tot mai tin legatura cu fostii vecini si colegi. cel mai naspa e sa stai la casa .
ideea e sa faci si tu haz de necaz si sa iti faci curaj sa ii suni
Adevarul e ca iti trebuie si multe cunostinte sa iti dai seama despre ce e vorba, multa.
anonim_4396 întreabă: