| ZqTer a întrebat:

Ma confrunt cu o problema noua, dar veche pentru mine.
Merg spre 18 ani, iar anul trecut prin mai m-am mutat din cartier, la 10min distanta.De atunci am rupt incet incet relatiile cu prietenii de acolo, dar nu pentru ca asa am vrut eu, iar motivul credeti-ma ca nu il stiu.Prieteni mult spus.Problema e ca sunt si o persoana mai credula pun mult suflet si sufar pe masura si am si asteptari pentru ca stiu ca nu e degeaba.Bun,acum unde sun mutat la scoala nu pot lega nici o prietenie cu nici unul din baietii (smecherasii,etnobotanice,figurii,mistouri, etc). Singurul meu "prieten" e un coleg de generala cu care mai ies foarte rar in oras, dar in rest ne intelegem foarte bine.Si o fosta colega de la fostul liceu unde am fost.Atat.Mi-as dori sa mai ies macar in weekend la o bere,un film, biliard, la niste cartofi prajiti si un film pnm.Sa mai schimb o vorba sa mai spun lumii ce se intampla cu viata mea. Unoeri cred ca asa a vrut cel de sus ca odata cu mutarea din cartier sa schimb si scoala.Sau unoeri ma gandeam ca fata cu care am stat 1 an si ceva (din vechiul cartier) i-a facut pe baietii sa se indeparteze de mine ei fiind invidiosii sau ca nu o suportau nici de asta nu sunt sigur straight face.Si parca imi e si asa sa sun ce mai faci hai la o bere, dupa aia sa nu mi se spuna ca sunt disperat.Nu sunt o persoana deloc tacuta dimpotriva "mor" dupa o atmosfera placuta,un zambet,sunt sagetator, rupt din soare nu sunt, dar nici urat.Prietenul mi-a spus ca daca m-as putea controla unoeri cand ma apuca as fi super de treabahappy.Sau unoeri ma intreb ca fata mea e de viina,de multe ori m-am confruntat cu problema de a mi se spune ca am o fata de sictirit, ca vorbesc la sictir, ca sunt antipatic.

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Poti incerca sa iei tu initiativa cu fostii prieteni. Incearca sa ii suni tu daca nu te mai suna ei, daca accepta si ies cu tine atunci nu este nicio problema. Poti merge tu mai des in fostul tau cartier si poti sta cu ei. Nu cred ca te vor considera disperat daca iei tu initiativa. Daca iti este dor de ei si daca va intelegeati bine, atunci nu vad care este problema daca esti tu cel care ii cauta. Nu trebuie sa faci asta in fiecare zi, poti incerca macar o data, de doua ori pe saptamana. Daca te vei reapropia de ei, vor incepe si ei sa te sune dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mi se pare amuzant e ca in tot "romanul" asta nu exista nici o intrebare.laughing

| Danzell a răspuns:

Asta cu antipatia depinde de tine.
daca vrei sa mentii relatiile trebuie sa iti faci curaj sa ii inviti la o bere laughing zi si tu ca ai scapat de pacoste(gagica) ca asa e cu femeile te tin din scurt laughing pana mea. tu stai la 10 min de la fostul loc. eu m-am mutat din Pantelimon in Ghencea adica dintr-o parte in alta a Bucurestiului. si tot mai tin legatura cu fostii vecini si colegi. cel mai naspa e sa stai la casa laughing.

ideea e sa faci si tu haz de necaz si sa iti faci curaj sa ii suni

| ZqTer explică (pentru Danzell):

Fostii prieteni in nici un caz,am si scris ca prietenii in ghilimele.A trecut un an si de cand nu prea am mai vorbit cu ei, si ma aflu in treaba acum sa ii sun sa imi petrec timpul, iar in locul unde imi trezeste amintiri, dor, unde mai e si fosta prietena care inca ma ...cand o vad.Nu nu.

| ZqTer explică (pentru anonim_4396):

Adevarul e ca iti trebuie si multe cunostinte sa iti dai seama despre ce e vorba, multa.