Sărut mîna Nadia te înțeleg perfect, e foarte greu să stai cu multi oameni într o casă, și dacă ai doar o singur baie atunci e și m ai nasol, trebuie să stai după toți pînă se c...ă fiecare și tu faci pe tine, iar cînd intrii în sfîrșit în baie se găsește vreunul să te scoată afară că are el nevoie. Stiu cum este, și eu am trecut prin așaceva și este greu de tot să conviețuiești cu oameni din ăștia greu de suportat. Dar fii curajoasă că cu siguranță vor trece și zilele astea de așazisă sărbătoare, și vor pleca fiecare la casa lui, și tu vei avea parte de mult dorita liniște peste tot, și în camera ta și la baie unde este s au ar trebui să fie un loc intim. Sănătate multă și nu pune la suflet toate prostiile pe care ți le face aia mică.
Eu iti zic.un lucru.e familia ta...stiu treci prin ceva.nasol dar trebuie, sa iti aduci aminte ca ei te iubesc, chiar daca matusa ta.e asa cum e ai rbdar cu ea sau las-o in pace.asa am facut si eu si acum sunt LIBERA nu mai fac ce zicea ea...iti ureaz succes.papa
Si eu am problema asta...da' m-am invatat si acum cum vine cineva cum imi iau si eu fata de dracoasa si fac fite,si nu-i las ba cu jucariile,ba la laptop, nici in camera mea, mai si tip la ei.Si sper ca s-or dezvata odata
E imposibil sa'i ignori. Cat de matura (mare) e matusa'ta spune-i ca te enerveaza.eu asa am facut cu o matusa de'amea ca ma enerva
Asa,si care-i intrebarea? Pai e nasol...Da, stiu incearca sa-i ignori, vei scapa de stres.
Paincr întreabă: