| Justmeandmysmile a întrebat:

Ma enerveaza un coleg la culme.De ceva timp face misto si zice "vrei sa fii cu mine" si ca "te credeam mai sensibila" (asta pentru ca fac urat ) si dupa zice altcuiva "uite ma imi spulbera orice speranta".L-am injurat,l-am ignorat si s-a potolit o vreme de ceva timp iar a inceput,dar cand o colega i-a zis sa inceteze cu glumele proaste a tacut. Si ma enerveaza. Si mama si colega mea de banca (zici ca gandesc la fel laughing ) mi-au zis ca \face glume proaste ca daca ma placea cu adevarat zicea in particular nu in gura mare prin clasa sa rada lumea cand ma enervez si ii spun nu si ziceau sa-l ignor iar ca se potoleste.mi-e frica sa nu ma placa cu adevarat dar eu cred caa-si bate joc,vede ca ma enerveaza si continua sa faca asta.Mie nu-mi place, nici nu arata deloc bine si e cel mai mare nesimtit, badaran tot timpul face glume proaste la adresa mea si uneori a celorlati. ce sa fac? Imi ascult colega de banca si mama si-l ignor iar? Dar ma simt stanjenita cand face asta de fata cu lumea.Mi-e pur si simplu rusine... FUndita!

Răspuns Câştigător
| CRISS69TM a răspuns:

Fa ce ai facut la inceput.ignora-l.chiar daca spune ceva.iti vezi de treaba ta chiar daca ai putea si ar fi bine sa razi cu ceilalti colegi cu care vorbesti, nu de el, de anumite glume rezultate in urma discutiilor, sa vada ca nu-ti pasa si pana la urma se va linisti.dar nici macar sa nu te uiti la el. oricum colegii tatai stiu ce fel de om este si nu ai de ce sa fi stanjenita.atata timp cat si altii sunt in situatia ta.pentru prostia omeneasca nu merita sa te enervezi. exista un proverb: prostul se razbuna, desteptul iarta iar inteleptul ignora.fi inteleapta, ca poti.numai sa fi tare.succes.

9 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Ce imbecil laughing
Se poarta exact ca un copil.
Eu zic sa ii fcai jocul. Cand te mai intreaba, zi-i "desigur, dar sa stii ca astept sa ma ceri si de nevasta cat mai curand".
Dupa, daca nu tremina, zi-i "cand ziceai ca facem nunta?".

| alecx4music a răspuns:

Te asigur eu ca te place, dar asa se manifesta el, probabil sa iti atraga atentia. Daca il ignori o sa ii treaca. Iti zice mereu pentru ca vede ca te enervezi, ceea ce inseamna ca iti indrepti atentia catre el.
Pai probabil vor fi multi carora le vei spulbera orice speranta, nu inteleg de ce iti e rusine daca nu inseamna nimic pentru tine. Incearca sa glumesti pe seama glumelor lui si arata-i ca nu iti pasa.
Bafta!

| frikk a răspuns:

De aia se ia de tine ca el este constient ca te supara si enerveaza.incearca ca atunci cand te enerveaza sa-i zambesti.din moment ce o sa observe ca nu te mai deranjeaza(glumele lui) o sa te lase in pace.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Peste tot sunt specimene dă genulhappy
Am avut și eu un coleg cu astfel de glume la adresa unei alte colege, iar acum îl regret c-a plecat la altă școală(a dispărut amuzamentul clasei).
N-ai ce să-i faci. Ignoră-l.Sigur nu te place. Dacă te face să te simți mai bine, fă-i la fel.N-ai motiv pentru care să te rușinezi.Fă-i jocul sau ingoră-l cu desăvârșire.

| QiCKaaTc a răspuns:

N-ai un diriginte? Sau spune-i in fata si dupa nu-l mai baga in seama

| anonim5491 a răspuns:

Stii sincer nu trebuie sa te enervezi si ew am avut cazuri de genu asta2 colegi sau transf. la noi si eu nici macar nu-i cunosteam.nu aveam toate orele cu ei(doar franceza). stii si intr-o zi o fata mi-a sp ca el ma plk si dupa tot venea la mine si sp ca ma plk ca ma vede cea mai frumoasa din lume si chestii de astea si dupa ce a vazut ca il refuz a lasat-o mai moale stii in unele cazuri baiatul chiar te plk dar este prea timid sa te ia de mana sa se uita fix in ochii tai si dupa sa te sarute asa ti-ar arata ca te plk cu adevarat dar timiditatea nu poate (stiuuu multe cazuri) dar unii isi mai si bat joc acum sincer mai studiaza-l putin sa vezi cum se comporta si u iti vei da seama daca e pentru tine.bafta.sper ca ti-am fost de ajutor dai fundita? please!

| OXI023 a răspuns:

Draga mea adevaaaru e ca el stie ca te enervezi cand face el asta si tu i dai apa la moara isi bate joc de tine. dara fi atenta cand mai face asa incearca sa-i rasplatesti cu aceiasi moneda bateti si tu joc de el facandu sa se simta prost in fata celor lalti.fal de ras si se va potoli.bafta

| TimeaB a răspuns:

Părerea mea este ca dacă iți mai zice ''vrei sa fii cu mine'' spune-i ''da'' o sa îl iei prin surprindere iar apoi bateți joc de el iar daca nu vrei sa fii cu el doar glumeste si tu cu ellaughing

| sisuk a răspuns:

Nu baga de seama ce spune si incearca sal ingnori daca nu termina fa si uh la fel ca el sa vada ce enervant ii... sau spune-i in fata sa te lase in pace ca nu te intereseaza persoana lui.