Singur nu poti sa ierti, sa uiti se pare, te duci la un psiholog, ii spui problema, si ei te va ajuta sa scapi de asta. Altfel iti va fi rau mai departe.
Vei scăpa de problema asta și te vei bucura de pace dacă vei citi cartea "Viața lui Iisus": https://www.viatasisanatate.ro/viata-lui-iisus
Mie cand imi fac rau oamenii ma gandesc asa:
Poate oamenii au avut o zi foarte proasta, nu stiau ce gandesc sau aveau o parere preconceputa de altcineva despre mine. Decat sa le fac rau, mai bine discut cu ei si dezbat problemele dintre noi, rezultand cu o pace, nu cu "razboi". Daca tu ii faceai rau la vreun om, razboiul continua, probabil acum iti era frica sa te duci in x sau y, ori pur si simplu stateai cu teama ca cineva, candva, se va razbuna pe tine.
Razbunarea e arma oamenilor slabi, cea mai grea e iertarea, nu zice nimeni sa ierti pe moment, dar dupa ce te uiti si din perspectiva omului ai putea ierta mult mai bine.
Salut!
Deja te afecteaza din moment ce ti se intampla, s-a acumulat frustrare si daca ai avea o viata misto ea s-ar dizolva
Poti incerca sa faci sport, orice tip de sport care te ajuta sa te descarci de energia negativa
Daca ai posibilitate, poti merge undeva amenajat special pentru a sparge sticla sau orice alt material
Mult succes!
A sparge sticle e doar tratarea efectului, noi trebuie sa tratam cauza, sa nu mai simta ranchiuna aia!
Eu când mă simt frustrată de gânduri de genul' eu desenez și ascult muzică nu merg să mă plimb prin parc și pentru că am pasiune pentru fotografie editez fotografiile mele cât se poate de frumos încearcă și tu poate te va ajuta
Esti tare! O artista. O sa incerc.
Mersi pentru complimente sper să te ajute
Îți va trece, peste o perioadă nu vei mai simți nimic nici ură nici regret etc.
Depinde de cand o tine tot asa, ca daca o tine de ani de zile, deja e caz de psihoterapie, nu trece de la sine.
Daca dateaza de putin timp, poate trece si de la sine. Insa eu am considerat ca o tine de mult asa.