| Max112 a întrebat:

Ma gandesc sa mor da e prea complicat,am o problema cu parintii, nu is ei de vina doar ca nu vor sa înțeleagă.Nu pot sa fiu as la toate nu am memorie buna si nu pot pricepe totu, uit repede si nu pot sa fiu bun la toate materile.Si spun ca la nu am de ce sa fiu unde sunt daca nu stiu aceea materie dar incerc sa o inteleg si pur si simplu nu pot si incer si ore si tot nu pot si nu vrea sa inteleaga spune ca nu imi sta capul la ea si nu stiu e stupid iar eu sincer zic vreau doar sa o fac fericita cu notele nu imi pasa de bursa bursa o iau pentru ea ca sa fie fericita si notele la fel pentru mine is nimicuri numa pentru ea le iau, si ea zice ca prietenii mei is de vina sau dispozitivele electronice, si ca nu stiu nimic si ca is prost ca x si y.Deci pur si simplu nu mai pot se supara stupid si nu i pasa de fericirea mea deloc.Incerc sa ne intelegem dar nu stiu e, e trist.Nu stiu ce sa fac cred ca am si ADHD da zice ca nu am de ce sa fac test si nu stiu ce dar eu vreau oricum,probabil am si depresie da nu stie si nici nu vreau si cand i zic cas stresat sau nervos zice ca nu am voie sa fiu.A si cand adorm ma trezesc obosit si nu ma oot concentra fac tot ce pot am si emotii de uit tot la teste zice ca nu am voie sa am si ca nu muncesc ca nu invat, dar eu chiar ma chinui, deci daca puteti sa ma ajutati ar fi minunat daca nu poate fac in plan la care ma gandesc de mult cred ca si de la aia nu ma pot concentra.Multumesc frumos si o zi buna tuturor care au citit sau nu asta.

Răspuns Câştigător
| GeaninaGeanina782 a răspuns:

Sa stii ca nu notele te definesc, parintii mereu vor reactiona asa deoarece au asteptari mari.Incearca sa nu mai stai atat de mult pe telefon, sa te concentrezi mai mult pentru ca nu exista NU POT exista NU VREAU, la scoala poti sa vorbesti cu un psiholog daca exista, sau poti face meditatii la materia pe care nu o intelegi.Ai o viata inainte bucura te cat mai esti tanar ca dupa o sa regreti ca nu ai facut aia etc.Iti zic din propria experienta ca la fel am fost si eu!

| Max112 explică (pentru GeaninaGeanina782):

Da stiu dar nu pot toate si nici nu stau pe telefon mult, mai mult citesc, dar ideea e ca nu pot sa iau ore la tot vreau dosr sa stiu secretu la cei care iau numa note mari, si o fac sa para atât de usor.Multumesc frumos dar ori ne-o dat profesoara prea mult deodata ori nu pot memora eu tot.La revedere multumesc frumos.

7 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Nu știu de ce, dar am senzația că în ultimii ani tot mai mulți tineri au început să folosească expresia "vreau să mă sinucid" cu aceeași ușurință cu care spun "vreau să merg la film".

Vrei să mori pentru că nu ești bun la toate materiile? Pe bune?

Mai mult decât atât, văd că ți-ai pus singur câteva diagnostice: ești suicidal, ai ADHD, ai depresie, ești stresat, ești nervos, nu te poți odihni.

Chiar crezi că suferi de toate lucrurile astea? Sau mai degrabă ești doar supărat pentru faptul că mama ta are pretenția să iei învățătura mai în serios (iar judecând după modul în care te exprimi, îi dau completă dreptate)?

| Max112 explică (pentru johnnny123):

Umm nu doar ca nu mai suport simt ca nu sunt facut pentru aceasta lume cu oameni rai si intentii ascunse si nu sunt sigur doar cred ca am acele conditii,totusi nu pot deloc pot sa ma straduiesc toataziua, urmatoarea zi uit tot, dar, multumesc de raspuns si de timpul acordat, apreciez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă acum vrei sa mori și te doboară niste materii mai grele sau note mai mici, ce ai sa te faci în viața când vei da de adevăratele probleme de adult?

| Max112 explică (pentru anonim_4396):

Pai ce e drept a fost un over reacting din partea mea si acum inteleg asta dar totusi ma poate ajuta cine sa inteleg macar de ce nu pricep lucrurile acelea, adica inteleg majoritatea da unele materii pur si simplu nu le pot memora datele si niste denumiri complicate. Daca nu aveti sfaturi cum as putea sa rezolv aceasta problema, macar ma puteti ajuta sa dtiu de la ce e, adica nu stiu poate ca deficienta de iq sau ceva, voi stiti mai bine, multumesc frumos.

| ClaRa91 a răspuns:

Nu-i asa ca nu ti-au dat nici macar o palma parintii tai?

| Max112 explică (pentru ClaRa91):

E inca si cum