Sa stii ca nu notele te definesc, parintii mereu vor reactiona asa deoarece au asteptari mari.Incearca sa nu mai stai atat de mult pe telefon, sa te concentrezi mai mult pentru ca nu exista NU POT exista NU VREAU, la scoala poti sa vorbesti cu un psiholog daca exista, sau poti face meditatii la materia pe care nu o intelegi.Ai o viata inainte bucura te cat mai esti tanar ca dupa o sa regreti ca nu ai facut aia etc.Iti zic din propria experienta ca la fel am fost si eu!
Da stiu dar nu pot toate si nici nu stau pe telefon mult, mai mult citesc, dar ideea e ca nu pot sa iau ore la tot vreau dosr sa stiu secretu la cei care iau numa note mari, si o fac sa para atât de usor.Multumesc frumos dar ori ne-o dat profesoara prea mult deodata ori nu pot memora eu tot.La revedere multumesc frumos.
Nu știu de ce, dar am senzația că în ultimii ani tot mai mulți tineri au început să folosească expresia "vreau să mă sinucid" cu aceeași ușurință cu care spun "vreau să merg la film".
Vrei să mori pentru că nu ești bun la toate materiile? Pe bune?
Mai mult decât atât, văd că ți-ai pus singur câteva diagnostice: ești suicidal, ai ADHD, ai depresie, ești stresat, ești nervos, nu te poți odihni.
Chiar crezi că suferi de toate lucrurile astea? Sau mai degrabă ești doar supărat pentru faptul că mama ta are pretenția să iei învățătura mai în serios (iar judecând după modul în care te exprimi, îi dau completă dreptate)?
Umm nu doar ca nu mai suport simt ca nu sunt facut pentru aceasta lume cu oameni rai si intentii ascunse si nu sunt sigur doar cred ca am acele conditii,totusi nu pot deloc pot sa ma straduiesc toataziua, urmatoarea zi uit tot, dar, multumesc de raspuns si de timpul acordat, apreciez.
Dacă acum vrei sa mori și te doboară niste materii mai grele sau note mai mici, ce ai sa te faci în viața când vei da de adevăratele probleme de adult?
Pai ce e drept a fost un over reacting din partea mea si acum inteleg asta dar totusi ma poate ajuta cine sa inteleg macar de ce nu pricep lucrurile acelea, adica inteleg majoritatea da unele materii pur si simplu nu le pot memora datele si niste denumiri complicate. Daca nu aveti sfaturi cum as putea sa rezolv aceasta problema, macar ma puteti ajuta sa dtiu de la ce e, adica nu stiu poate ca deficienta de iq sau ceva, voi stiti mai bine, multumesc frumos.