Vezi de magazin in timpul liber, sa renunti la scoala este cea mai proasta idee
Nu-i deloc benefic sa renunti la scoala.
Daca n-ai bacul iti va veni mult mai greu pe viitor.
Trebuie sa existe o solutie, in afara sa renunti la scoala.Alte idei mai ai?
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Pff sa nu renunti la scoala, fara bac nu mai faci nimic in ziua de azi.
ai putea sa te transferi la un liceu seral si sa mergi dupa masa la cursuri iar ziua sa stai la magazin iar sora ta sa stea dupa masa
"Pff sa nu renunti la scoala, fara bac nu mai faci nimic in ziua de azi."
Oh rly?
Nu am bacul si asta nu m-a impiedicat cu nimic in viata. Si castig mai multi bani decat majoritatea oamenilor cu facultati. Pe de alta parte sunt foarte multi someri care au bac si facultate. Ce conteaza cel mai mult este experienta.
✰ Heii, little mermaid . Îmi pare rău pentru ceea ce ți se întâmplă, dar nu te lăsa de școală. Trebuie să fii puternică în continuare și să lupți ca să ai un viitor și să o poți ajuta pe mama ta. - Stay strong :*.
Toti zic "nu renunta la scoala, fara facultate nu faci nimic" dar nu pun problema altfel
Cu ce dq platesti o facultate? Stii am o situatie asemanatoare dintr-o privinta dar lasand asta la o parte ...eu zic sa renunte sora ta la meditatii pentru ca sunt destul de scumpe, sa incerce sa prinda mai mult din clasa nu stiu ce sa zic.
Si da ai dreptate multi au facultate si ce fac? Stau acasa! Sunt multe de spus, nici nu stiu in ce clasa esti.
Daca vrei putem vorbi mai multe, imi dai mesaj.
Nu este tocmai bine sa renunti la scoala.Incearca sa te gandesti la mama ta care sigur vrea sa mergi la scoala. Poate daca sora ta ar renunta la o parte din meditatii si tu ai incerca sa deschizi magazinul dupa-amiaza. Poti sa angajezi pe cineva la magazin, la inceput cu un salariu mic si dupa ce magazinul incepe sa sporeasca atunci poti sa ii maresti salariul.Preferabil o ruda sau cineva care te v-a intelege.Multa bafta! Si stai calma, pentru toate se gaseste solutie.
Wow. imi pare chiar foarte rau pentru tine. Nu pot sa cred ca exista astfel de oameni care au o asa situatie rea, iar altii nu stiu ce sa mai faca cu banii. Pai, cred ca ar trebui sa o convingi pe mama ta sa te lase sa stai, doar daca vei incerca si tu sa inveti ca si acum. Scoala e un lucru important, iar daca iti vei continua studiile vei putea sa o ajuti mai mult pe mama ta, deoarece daca inveti iti vei gasi un job bun si vei avea o situatie mteriala mai buna. In legatura cu magazinul, cred ca ar trebui sa gasesti o cale de a il face sa mearga mai bine. Succes! O zi buna!
Petrescu_Florian_1997 întreabă: