Incearca sa uiti aceasta iubire. o sa treaca cu timpul Te ignora pentru ca ea vede in tine un amic, nimic mai mult. Daca vrei sa mai vorbesti cu ea sau sa mai iesi cu ea. ar trebui sa o asiguri ca puteti fi amici si nimic mai mult. Daca nu. numai va vedeti deloc
Buna!
Deeci eu, sunt fata, am avut un amic foarte bun, eram foarte apropiati, vorbeam tot, despre baieti, fete, glumeam ne intalneam in parc, ca amici, radeam, ne plimbam. Ne iubeam, ca si fratii, pana cand a inceput sa ma alinte ca pe una oarecare si nu-mi placea, voiam sa fie el, cel pe care l-am cunoscut, imi zicea ca trebuie sa imi zica ceva, stiam ce dar evitam sa-i dau ocazia sa zica ceva despre asta, pentru ca nu voiam sa strice ceea ce aveam, cum mai puteam eu oare sa ii zic despre baiatul cu care m-am intalnit sau care-mi place daca el ma placea!? A incercat de trei ori de atunci sa fie cu mine, am pastrat legatura si chiar de curand ne-am intalnit, dar e plictisitor pentru ca nu mai e cel care-l cunosteam, nu mai puteam sa-i zic nimic din ceea ce voiam, am crezut ca pana la urma daca tot o sa insiste o sa fiu cu el dar dupa ultima intalnire mi-am schimbat parerea, nu pot, nu e el, fratele neu pe care-l cunosteam! Trist nu?! Poate asta simte si "fata ta". Daca erati amici probabil te iubeste dar nu in modul in care tu vrei, si atunci evita sa-ti zica prin a te ignora.
Funda!? :*