Ma intalnesc aproape in fiecare zi in maxi taxi cu un baiat care sta in cartier cu mine?
anul trecut, la fel ne intalneam aproape zilnic.De vreo 3 saptamani am inceput sa ma tot gandesc la el fara motiv.chiar il si visez.nu ne-am vorbit niciodata, insa ne tot uitam unul la celalalt.pare destul de timid.saptamana trecuta am c oborat amandoi in aceeasi statie, el inaintea mea, iar cand se indepartase putin, s-a intors si s-a uitat in spate, si eu dupa el.de cateva zile nu l-am mai vazut, insa ma gandesc intr-una la el si nu inteleg de ce pentru ca nici macar nu ne cunoastem.nu pare genul care sa abordeze o fata.Acum cateva zile ne-am int in statie, era cu 3 baieti si m-am asezat langa el.Nu spunea nimic, dar s-a uitat de 3 ori in dreptul meu.
Ieri ne-am intalnit in statie, a trecut pe langa mine, i-am spus "buna", l-am intrebat unde invata, in ce clasa este si daca este in clasa cu un anumit baiat.Nu a zambit, nu m-a intrebat nimic, mi-a rasp la intrebari si a plecat.Credeti ca este un semn rau ca nici nu a zambit sau nu m-a intrebare. Cum ma cheama? Astazi ne-am intalnit din nou, si l'am intrebat"hey, cum te cheama, sunt curioasa ca ne tot int. de atatia ani in maxi taxi", mi-a raspuns, m-am prezentat si eu, si la urma i-am spus ca mi se pare destul de dragut. a zambit si a spus doar"multumesc". la fel, nu ma mai intrebat nimic, nu a zambit decat cand i-am facut acel compliment si vorbea cu o voce scazuta. mi-a spus ca face si zilnic navetasad.Acum credeti ca a inteles ca-l plac? Ce ar trebui sa fac mai departe? CAnd il mai vad, sa-l salut si atat, sa vad ce face el? eu cred ca am facut deja ce trebuia, si nu-i vreau sa-i cer nr sau altceva, daca nu stiu sigur ca ma place.ar trebuie sa-l salut zambind si sa astept acum sa intre si el in vorba cu mine? imi este si teama, caci, daca ar fi sa ne cuplam nu stiu cand ne-am vedea din cauza navetei pe care o face zilnic.si m-a lasat derutata azi cand iarasi a zambit odata, mi-a multumit si atat. SFATURI!?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Intra in vorba cu el. te crede indrazneata pe tine nu se gandeste ca e el prea timid.calare pe el cu intrebari cu discutii, pana va cunoasteti mai bine.cred ca te poate iubi mult dar nu are curaj.deja i-ai luat fata. tinete de el nu-l scapa.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.42.2) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro