| Vecina a întrebat:

Ma intalnesc aproape in fiecare zi in maxi taxi cu un baiat care sta in cartier cu mine?

anul trecut, la fel ne intalneam aproape zilnic.De vreo 3 saptamani am inceput sa ma tot gandesc la el fara motiv.chiar il si visez.nu ne-am vorbit niciodata, insa ne tot uitam unul la celalalt.pare destul de timid.saptamana trecuta am c oborat amandoi in aceeasi statie, el inaintea mea, iar cand se indepartase putin, s-a intors si s-a uitat in spate, si eu dupa el.de cateva zile nu l-am mai vazut, insa ma gandesc intr-una la el si nu inteleg de ce pentru ca nici macar nu ne cunoastem.nu pare genul care sa abordeze o fata.Acum cateva zile ne-am int in statie, era cu 3 baieti si m-am asezat langa el.Nu spunea nimic, dar s-a uitat de 3 ori in dreptul meu.

Joi ne-am intalnit in statie, a trecut pe langa mine, i-am spus "buna", l-am intrebat unde invata, in ce clasa este si daca este in clasa cu un anumit baiat.Nu a zambit, nu m-a intrebat nimic, mi-a rasp la intrebari si a plecat.Credeti ca este un semn rau ca nici nu a zambit sau nu m-a intrebare. Cum ma cheama? Vineri ne-am intalnit din nou, si l'am intrebat"hey, cum te cheama, sunt curioasa ca ne tot int. de atatia ani in maxi taxi", mi-a raspuns, m-am prezentat si eu, si la urma i-am spus ca mi se pare destul de dragut. a zambit si a spus doar"multumesc". la fel, nu ma mai intrebat nimic, nu a zambit decat cand i-am facut acel compliment si vorbea cu o voce scazuta. mi-a spus ca face si zilnic navetasad.Acum credeti ca a inteles ca-l plac? Ce ar trebui sa fac mai departe? CAnd il mai vad, sa-l salut si atat, sa vad ce face el? eu cred ca am facut deja ce trebuia, si nu-i vreau sa-i cer nr sau altceva, daca nu stiu sigur ca ma place.ar trebuie sa-l salut zambind si sa astept acum sa intre si el in vorba cu mine? imi este si teama, caci, daca ar fi sa ne cuplam nu stiu cand ne-am vedea din cauza navetei pe care o face zilnic.si m-a lasat derutata azi cand iarasi a zambit odata, mi-a multumit si atat. SFATURI! plz:dhappy

5 răspunsuri:
| 666_7474 a răspuns:

Chiar trebuie sa pui aceeasi intrebare de n ori pana ne exasperezi?

| Catiii a răspuns:

Eu spun ca te place dar e timid happy.

cel mai bine ar fi sa ii ceri id`u. asa puteti sa vb.
pentru ca unii oameni nu sunt asa timizi pe mess.

si va cunoasteti mai bine. asa doar va salutati si vb 5 min.

bafta! :*

| cOnTexT a răspuns:

Mai usor cu "Enteru" a ruginit scrollu cat am dat in jos laughing! E clar deja, iti place cum arata oh go on, nici macar nu l cunosti si ne spui de "dragoste"! Fi serioasa oh go on, in fine ai 2 motive, ori e chair foarte timid si doar atata iti spune, cerei idu sau ceva de genu! ori nu ii place de tine si/sau are prietena! Si las-o mai usor cu viitorul "nu situ ce sa fac daca ma combin cu el " - nici macar nu sunteti amici straight face

| alina44 a răspuns:

Te-ai indragostiiitlove struck felicitarihappy
el probabil e mai timid si din cauza asta nu-ti raspunde asa cum ai vrea tuhappy cand il vezi, zambeste-i, saluta-l, etc... daca tot va intalniti in maxi intra in vorba cu el, glumiti, dovedeste-i ca esti curajoasa:* apoi, incet-incet probabil o sa fie si el la fellove struck bafta, scumpo:*

| daniEL88 a răspuns:

Da, cred ca e bine ce ai zis: il vad il salut si vad ce face el. Si spun asta pentru ca daca era sa ne indragostim numa din priviri trebuia sa ne dam la musulmani sa ne putem permite mai multi parteneri de viata. Deasemeni el daca e un tip timid si tu raresti prea tare aceste saluturi sau conversatiile cu el atunci ai sa il perzi. Insa ma intreb: ce ai pierdut? (nu comunica cu tine) Poate doar ii esti simpatica. Si cum nu ai spus clar ce doresti prin ceea ce ai scris, nu pot ghici daca ti-l doresti ca prieten, sau mai mult! daca e vorba de numa o simpla prietenie atunci simpatia e suficienta!