Hm,daca nu-i spui ca vrei o relatie cu ea e posibil sa creada ca doar vrei sa te joci cu ea, ca esti un fel de fu.ckboy Acum depinde cum "ii spui" asta.
Eu zic sa nu-i ceri nimic pana cand o saruti,nu stiu, fa cumva sa o saruti,macar o sa stie intentiille tale,iar apoi ii zici ca vrei sa fi impreuna cu ea,ca a trezit ceva in tine ce nu credeai ca mai e acolo,etc.
"Stii ca te vad mai mult decat o amica,nu?" si bam,ai saruta-o
O sa incerce multi sa iti de-a sfaturi dar,depinde mult de cum e fata, de cum crezi ca o sa reactioneze la ce zici, ce faci.
Eu iti urez succes, chiar sunt curios cum o sa se termine asta, sa-mi lasi vreun reply ceva pe aici cand o sa fie ceva
Bafta.
Parerea mea este ca vrea sa fie cu tine dar poate ii e frica sa nu fie dezamagita din nou
Eu,dupa parerea mea ea vrea sa fie cu tine. Dar, poate n-are curajul asta. Incearca sa fii mereu deschis cu ea si fa-o sa se simta bine cu tine.
De ce n-o intrebi chiar pe ea? Daca tot spui ca e deschisa.
Din experienta proprie iti spun ca nu merita sa intrebi alte persoane, cel mai sigur este sa o intrebi pe ea. Unii vor zice ca te place dar nu are curaj sa faca primul pas iar altii vor raspunde ca este in friendzone, si vei ajunge sa fii confuz, deci cel mai bine este sa o intrebi pe ea, cerandu-i sa fie sincera. Si-o intrebi, daca are sentimente fata de tine sau, daca e atasata, ma rog, iti vine tie intrebarea pe loc, nu te gandi din timp la asta, e cea mai mare greseala. Esti baiat mare, te descurci tu, succes!