Nu cred ca se poate schimba ea e genu de fata care vrea sa fie populara si in centrul atentiei iar pentru asta ar renunta la tot la prieteni adevarati la tine. Fata asta nu are caracter face ce face si restul prietenilor ei doar pentru a nu fi exclusa din gasca. Ea nu se crede super tipa cum pare ea is conduce actiunile dupa principiul de a nu ramane pe margine. Nu iti merita prietenia. Nu vezi ca apeleaza la tine doar cand are nevoie si ca nu is recunoaste dependenta de tine adica u esti cel care o ajuta la greu si nu asa zisi ei prieteni adevarati. Ia vrea sa te scimbe pentru ca in fata gasti i e rusine cu tine si vrea sa iti ipuna un stil carenu e al tau pentru ca ea crede ca nu o va acepta gasca daca o vede cu un baiat care dupa standardele ei nu ar fi cul. Ia las-o tu balta sa vezi ca o sa se intoarca cu coada intre picioare si atunci u sa o privesti de sus sa o ignori sa i vorbesti urat asa cum iti vorbeste sa i calci demnitatea si figurile in picioare iar atunci poate va realiza ce a pierdut. Sa i arati ca u nu esti pupincurist ca ea.
Eu as vorbii cu ea ca sa ii spun toate lucrurile care ma deranjeaza si care cu siguranta ar trebui sa le inlature de la ea. Daca nu ar intelege ar insemna ca nu este o prietena adevarata deoarece o prietena nu ar face asa ceva, mai ales ca o prietena nu s-ar da mare ca are ea ceva ce tu nu ai.Deci daca nu intelege chestia asta si continua sa faca asa, inseamna ca nu este prietena ta. Poate pentru ea o prietenie de la 10 ani nu conteza in nimic.
Dupa parerea mea nu iti este ''prietena'' este o fatarnica are si fite mama mama
e daca as fi in locul tau nu as suporta sa fiu tratata asa
ia atitudine cand mai face lucruri de astea nu te lasa calcata in picioare
nu se va schimba ca fitele raman o viata intreaga
crede-ma am avut si eu ''prietene'' asa
sper sa iei decizia korecta
pwpwp
Fetele sunt rele, asta e adevarul, trebuie sa te obisnuiesti cu acest lucru, dar sa nu pui la suflet lucrurile rele, toti suntem facuti si din bine si din rau, dar conteaza ce punem pe primul loc, nu? Totul depinde de educatia fiecaruia. Poate uneori nu si da seama ca exagereaza ca nu a fost pusa in situatia ta, de a accepta atatea,, aere,, Eu una.as trata o reciproc cu aceeasi moneda, daca ei nu i plac hainele tale, tie de ce ti ar placea hainele ei? Spune i ca hainele tale sunt ok pentru tine si tie ti se pare ca nici ale ei nu ti se par mare lucru.Sau daca vrei toata viata sa te simti sub inferioritate las o sa zica ce vrea si nu baga de seama.
Si eu a fost in aceeasi situatie tot timpul ma critica si-mi spunea multe chestii eu zic s-o lasi in pace vei trece peste asta, sau acorda-i inca o sansa daca cand ii spui ce te deranjeaza nu se supara imediat sau iti intoarce vorba sper ca te-am ajutat in orice caz nu, nu merita