Bună.
Numai o comunicare deschisă vă poate apropia sau nu. Nu trebuie să-i invedezi spațiu, trebuie să aleagă și ea.
Mult succes!
Pa, pa.
Incearca sa fii tandru, romantic, sa simta fata ca trebuie sa fie cu tine. Inivit-o undeva in oras si vorbeste-i dulce fa-i complimente trebuie sa mearga
Bafta!
1. Ca sa nu o dai in bara iei un buchet mare si frumos de flori( nu dala de cocalari)
2. O complimentezi.
3. Discutati un pic.
4. O iei incet de mana.
5. Daca lucrurile merg bine si consideri ca ar merge un sarut o si saruti.
Funda?
Da ma bravo pe etape dar poate ii da buchetul si direct la treaba sarutat! Sa aiba mai mult timp!
Lasa ca am pierdut destule fete cu ultima sansa dar acum am invatat
Da......si daca da inapoi?
Din experienta! BA UITATI AICI UN OM CARE SPUNE DIN EXPERIENTA PROPRIE SPUNE SINCER CE CREDE DIN PROPRIA LUI EXPERIENTA SI NU SPUNE PROSTII!
Cine sa dea inapoi?
Fata...
Pei da esti fata
Deci noi mergem pe mistouri aici, nu.i asa?
Hai sa facem mishtouri!
Hai sa facem mistouri ca iti dau ignore daca ai intentii proaste prima data zi ce ai de zis! Te ascult!
In legatura cu raspunsul tau...,, Ar fii mai bine sa o saruti cand ii dai trandafirul"..Si daca dupa ce ii dau trandafirul si incerc a o sarut ea imi respinge sarutul(se da cu un pas inapoi..nevrand acel sarut,)Ce sa fac atunci?
Sa luati loc amandoi si sa beti ceva! Apoi incet incet incercati din nou. Succes
Ai putea sa:
-ii desparti;
-devii mai super decat el;
-sa ii spui ce simti(dar trebuie sa-i spionezi si sa afli cum se comporta el cu ea). BAFTA
Faza cu buchetul mare de flori mie mi se pare preaaa mult pentru prima intalnire. eu iti sugerez sa fi sincer cu ea, amuzant, atent si cel mai important sa fi tu insuti! Baftaaa!