| UserName250000 a întrebat:

Ma jur ca mama mea e o fiinta inutila. Asa ma trateaza ea la 21 de ani? Venisem de la magazin ca s-a apucat obeza asta pe timp de noapte sa ma trimita dupa o inghetata. La intoarcere m-a prins ploaia si oricat de repede am vrut sa inchid usa de la casa, a intrat rottweiler-ul la mine in casa. Tupeista asta m-a injurat de imi venea sa ii sparg telefonul in multe bucati ca si asa nu merita telefon la cate mi-a facut. Mi-a zis "du-te dr*cu de tampit ce esti", "tampitu dr*cu care esti tu de tampit" si "fii tampitu dr*cu mai atent". Asta nu e mama, e animal ordinar, nici nu stiu de ce mai traieste pe lumea asta. Ce sa fac cu mama mea? Dupa ce ca e obeza, mai e si tupeista. Mi-a mai zis "du-te dr*cu" si s-a uitat urat la mine. PENTRU ASTA? Eu doar am incercat sa deschid si sa inchid la loc foarte repede. CAT P*LA MEA TIMP DE REACTIE SA AM? FEMEIA ASTA NU E SANATOASA?

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Halal vocabular si respect pe maica-ta!

ia-ti naibii valiza si pleaca din casa maica-tii, daca nu poti sa o suferi, ca nu este obligata biata femeie sa te suporte in casa ei, pe banii si munca ei.

| Fatamuntilor a răspuns:

Iti cauti de munca si te muti singur!
si las-o pe ma-tain pace.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă mama ta e o ființă inutilă, tu ce utilitate ai? În afară de a posta imbecilități pe TPU, binențeles.

| ioana748 a răspuns:

Poate este momentul sa te muti singur.

| 1onur a răspuns (pentru ioana748):

De urgență să se mute la chirie să vadă ce înseamnă responsabilitatea cu muncă...cum este viața de adult o lase figurile, arfele, de terminat.

| ioana748 a răspuns (pentru 1onur):

Ai perfecta dreptate,

| Cipi1212 a răspuns:

Nu e frumos ce ți-a spus mama ta. Câinele este al vostru?

| 1onur a răspuns:

Ești un terminat. Dacă ai ajuns săi vorbești așa lui mama ta ai eșuat ca om în viață 100%la100%. Du-te pune mâna la muncă și lasă vagabonțeala. Dacă te trimitea o fată după inghețată nu-i mai vorbeai așa nici dacă ploua cu grindină pe tine. Teai dus iai loat o înghețată lui mama ta ai făcut-o în tot felul... Dumnezeu săi vadă, săi audă, săi știe pe, "oamenii" ca tine.

Poat așa ția zis ea. da nu cred să-ți zică cu răutate vorbele alea. Da tu sa ajungi să-ți bagi aia să vorbești cu aia a ta despre mama ta și faza cu telefonul deja îmi este foarte clar 100%la100% ce fel de "om" ești. Du-te și pune mâna la muncă lasă arfele astea de vagabont că ești termina rău...

| sweetys a răspuns:

Sa inteleg ca principala ta frustrare este faptul ca este obeza. Dar oare la 21 de anisori ai tai nu ar trebui sa incerci sa o iei pe drumul tau? Sa traiesti dupa o anumita varsta cu parintii te costa sanatatea psihica, desi e gratis.

| MountainRiver a răspuns:

Oricum ar fi e mama ta.
Însă nu pricep ce mamă normală, care tocmai își învață copilul să nu înjure, își înjură copilul?!
Nu pricep.
Însă citindu-ți povestea/drama, măcar am aflat ceva important. Că acum știu de unde unii elevi au un limbaj prea exagerat.

Dar revenind la povestea ta, îmi pare rău că ai un astfel de părinte. E trist să vezi, că alți copii nu își respectă părinții și au super părinți, pe când alții ascultă ei de părinții lor și părinții lor sunt tragici.
Sincer, chiar citesc pentru prima dată, un caz pe un forum, în care chiar nu știu ce să spun persoanei în cauză.
Decât poate să fii puternic.

| andreispeed250 a răspuns:

Stii ce sa faci? Sa te muti de acasa

| Ocreștină a răspuns:

Spovedește-te la preot, nu mai păcatui, roaga-te pentru ea.

| Ocreștină a răspuns:

Spune-i preotului că te-a dat diavolului.

| Ocreștină a răspuns:

Citește Indreptare de spovedanie de pe internet, ortodoxe. Nu jura, nu vorbi vulgar, nu jigni pe nimeni, nici în gând macar.