| Betty18 a întrebat:

Ma jur, dar ar trebui ca in dreptul numelui de utilizator sa scrie si varsta. Majoritatea pe aici au 11-16 ani, iar cum copii din ziua de azi numai au limite, si respet fata de propiul corp dau sfaturi de rahat! Cum naiba frate, fetele de 11-16 ani intreaba daca e ok sa isi inceapa viata sexuala, si astia mici o sfatuiesc sa o faca, daca e pregatita.
Ele tin cont de sfatul unor adolescenti care cred ca le stiu pe toate si dupa vine urmatorul set de intrebari " oare sunt insarcinata? "

Si desigur prostia nu se termina, el o paraseste si dupa isi varsa off-ul to aici: "Vai am fost cu el, il iubeam si acum m-a parasit, eu am doar 12 ani, dar stiu ce e dragostea, nu sunt o proasta penibila, nu sunt naiva, si poate viitoare centurista. Eu am suflet."

Si tot aceeasi copii care au sfatuito sa isi inceapa viata sexuala incep sa o jigneasca, si sa o critice. laughing)

Frumos, nu? Ma intreb cum am putea evita astfel de chestii?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fără nicio supărare, jigniri îți iau și cei care o sfătuiesc de bine, să-și vadă de copilărie, de școală, etc!
Fiecare pasăre pe limba ei piere.
O zi bună!
Pa, pa.

13 răspunsuri:
| Fiction a răspuns:

N-au decat sa puna ce intrebari vor, ce te doare pe tine capul..nu mai poti dormi tu la noapte? Zic si eu asa. Daca parintii ii lasa sa umble asa aiurea pe internet si cu cine stie cine, problema lor.Lasa-i sa-si distruga viata, iar apoi sa se intoarca la mami si la tati cu ochisorii plini de lacrimi de crocodil.Si bineinteles ca parintii vor spune "O,copilul meu! E bine, lasa, nu mai plange". Poate ca nu e vina copiilor, daca asa au fost crescuti, inseamna ca nici parintii lor nu-s cine stie ce.

| Wehrmacht a răspuns:

N-ai cum sa le eviti.

| zurick a răspuns:

Ii pui pe toti la o gramada.Nu-s de acord mai sunt si altii care chiar dau sfaturi folositoare.Eu am 13 si nu ma dau sfaturi decat acolo unde chiar pot ajuta.

| zurick a răspuns (pentru zurick):

Fiecare user decide daca vrea sau nu sa-si publice varsta...Fac ce vor ei, e dreptul lor.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Cred ca TPU ar trebui sa impuna o limita de varsta. Fiind o comunitate de adolescenti cred ca 14 ani ar fi probabil o limita decenta. Asta ar insemna insa o verificare manuala a fiecarui utilizator in parte.

| syd a răspuns:

Oricum isi pot pune ce varsta vor, deci nu are nici o rezolvare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un test de inteligenta inainte de a putea face un cont ar fi perfect.
Bine ma bucur ca unii sunt atat de prosti incat sa-si faca un cont e testul suprem si nu il trec.

| LucianStroe a răspuns:

Intelegem deci ca tu ai 18 ani? Daca da, n-as zice ca esti cu mult mai rasarit(a) decat cineva de 16.

| Betty18 explică (pentru LucianStroe):

Nu am 18...ci 21. Tu esti dintre cei care considera ca e normal sa faci aceste chestii, sa inteleg...laughing Nu are rost sa imi bat capul cu tine atunci.

Multa bafta happy

| TofanCristi a răspuns:

Şi eu am 14 ani, dar ajut numai unde ştiu. Iar acele fete. nuştiu ce să mai zic despre ele. Maicăsa a făcut la fel? Crede că dacă eu îi zic să-şi înceapă viaţa sexuală acum, ar avea cu cine? :o

| yumary a răspuns:

Nu ai cum sa eviti atsfel de intrebari thinking
De aceea e facut acest site, pentru a pune si a raspunde la intrebariwinking
Stii raspunzi, nu stii nu raspunzi ..si tot asa.
In legatura cu acele copile oh go on sunt pur si simplu niste copii care au auzit si ele de sex si acum vor sa se dea interesante oh go on in orice caz e strict problema lor daca isi incep viata sexoala de la varta de 12 ani si ca raman dupa insarcinate oh go on
Am 16 ani aproape si nu vad nicio in intrebarile de acest gen, pe mine ma amuza laughing daca stiu raspund daca nu, nu asa ca baftawinking

| ℓσяєภยş a răspuns:

Mda...Totusi, eu chiar daca am 16 ani ajut unde vreau si unde ma pricep cat de cat.

| PerianuPaula99 a răspuns:

Şi eu am 14 ani, dar ajut numai unde ştiu.