Nu as fi crezut ca ai 21 de ani. Sa nu te superi ca spun asta.
Esti cam deplasat de pe axa. Înțeleg foarte bine cum este cu iubirea neîmpărtășită dar ce faci tu, ce se intampla cu voi nu este iubire. E ce vrei tu, dar iubire nu.
Tu te chinui singur observ.
Cand ceva nu merge, INDIFERENT cat efort ai depune, daca o face doar unul, eu sigur spun ca e cazul sa renunți.
O relație se bazează si pe multe altele, nu numai pe "iubire" si inteleg ca vouă va cam lipsesc.
Parerea mea, renunță ca e pierdere de timp si mai bine suferi acum decat mai mult mai târziu.
Și cine stie, poate dupa ce iti yrece durerea descoperi si inteligenta emoțională necesară oricarei relatii.
Ai dreptate. Compromisuri trebuie să facă ambii parteneri. El face mult mai multe compromisuri și sacrificii pentru relația lor.
Din pacate este o lecție pe care eu am invatat-o pe calea grea.
Păcat ca nu este pe aici "prietenul meu" ce spune ca bărbatul nu vrea atenție și afectiune sa ii demonstrez ca si voi suferit si aveti nevoie.
În fine, pentru mine situația e clară.Ea nu te place, nu te vrea, o plictisești si se simte sufocată de tine. Vrea spatiu dar in acelaș timp sa aiba pe cineva acolo pe a cărui umăr sa planga.
Concluzia e simpla, ori pui punct acum si nu mai suferi, ori lasi lucrurile asa până te va lasa ea pe tine sau te va înșela.
Ai incercat sa faci sa fie bine si nu a mers.
Ce a mai ramas de facut?
Schimba foaia.
Nu o mai cauta.
Nu ii mai dai niciun mesaj, nu o mai invita nicaieri.
Las-o pe ea sa te caute, daca te cauta, daca nu te cauta, aia e, relatia a fost sortita esecului dar cel putin ai economisit timp.
Daca te cauta, cel mai probabil o sa-ti reproseze ca nu o iubesti, ca nu o cauti, ca nu-ti pasa de ea, moment in care tu infirmi si totusi confirmi ceea ce spune ea in acelasi timp.
Cum suna asta?
Ei bine, iti dau doua variante de raspuns ca exemplu:
"Ba chiar imi pasa de tine, de asta nici nu mai insist sa ne vedem atat de des, ce e prea mult e prea mult"
Sau, a-2-a varianta, o confrunti, ii spui ca ai insistat prea mult si ca deja nu mai are sens sa continui asa, ii spui ca ai lucruri mai bune de facut decat sa stai ca un disperat dupa ea, ca nu iti sta in fire sa te comporti ca un disperat.
Aici fie te va mai lua la intrebari, caz in care ii poti spune ca ai fost destul de explicit si la subiect, si sa te caute cand vrea cu adevarat sa fie cu tine, si o sa-si asume asta.
Sau, va incepe sa se comporte putin mai bine, sa te ia cu zahareul, aici, trebuie sa ai grija, si sa fii la fel de nepasator, daca revi la comportamentul tau de disperat, nu o sa se schimbe nimic.
In alta ordine de idei, legat de capitolul sex, ceva ce eu nu as accepta, si anume "nu "se simte pregatita" si nu ii inspir incredere." eu daca as auzi asta, probabil i-as rade in fata si as zice ceva gen "Aaa, deci tu il astepti pe fat frumos calare pe un cal alb, si stai cu mine doar sa nu fii singura, iar cand apare el, hop, de la mine, la el"
Bine, acum te avertizez ca daca urmezi sfaturile mele e posibil sa bage santaj emotional, ca nu tii la ea, ca nu ti-a pasat niciodata de ea, ca esti un nesimtit, caz in care ii poti spune razand "Da, sunt un nesimtit ca-mi plac doar fetele care si ele ma plac"
In orice caz, trebuie sa ramai ferm pe pozitie daca urmezi sfaturile mele, daca nu poti face asta, mai bine ai cauta alta solutie, cel mai probabil, alta partenera.
Dacă ea doar atât poate sa ți ofere asta este. Nu am citit tot dar în mare am înțeles povestea. Ea nu are atâta tragere cum ai tu, asta este situația, nu se poate forța și nici nu are rost sa stea mai mult timp cu tine din obligație. Tu ai de ales, ori o accepți asa pana se consuma relația sau se schimba ceva, ori îți cauți pe altcineva. Ca ea sa se schimbe trebuie sa o faci sa se obisnuiasca cu tine sa ți simtă lipsa, asta nu se face cu forța ci mai degrabă cu răbdare