Da. Putina indiferenta simulata din partea ta ar fi binevenita.Cat de departe ati mers cu relatia? Fii atenta sa nu fii doar folosita o data pe saptamana. Ii place sa iasa in oras cu tine ca sa-ti ofere si momente de distractie sau se jeneaza?
Te-ai gandit la varianta ca poate nu te mai iubeste, a gasit pe altcineva iar pe la tine mai trece din cand in cand doar fiindca a intervenit obisnuinta? Incearca sa nu il suni o perioada sa vezi cum reactionaza, te-ai gandit ca doar te foloseste?
Ia-o usor. Nu-l stresa. Daca tu il iubesti trebuie sa simta asta. Si daca tine la tine nu te va lasa cu ochii in soare. Eu zic sa il teztezi putin sa vezi cat de mult tine la tine. Nu-i mai da nici un semn de viata cateva zile. Sigur trebuie sa simta lipsa ta. Si daca nu o face eu zic ca nu are rost sa il astepti. Pt mine baietii sunt idioti (bine, nu toti, pentru ca sunt si altii care sunt chiar de treaba, desi nu l-am descoperit pe acela care sa se comporte ca un adevarat donm ). Eu nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu am trecut prin asta. Nici macar nu am simtit vreodata ce simti tu pentru el Dar la sfaturi sper ca ma pricep. Nu stiu daca o sa iti fu de folos dar sper din toata inima!
Poate mai are pe cineva sau poate nu te iubeste, de fapt sigur nu te iubeste, eu zis ca mai bine vorbesti cu el si luati o mica pauza, asa vezi si tu care e treaba cu el. poate nu e suficient de matur ca sa aiba o relatie.sunt destui baieti pe lumea asta care stiu sa iubesca si sa respecte o fata, pe asta lasa-l sa se trezeasca la realitate, dar singur.
Hm.nu stiu nu stiu. eu cred ca trebuie ambii sa va luati liber pentru ca acest comportament nu e de dorit din partea lui fata de tine. parerea mea