| sorin_9175 a întrebat:

Ma numesc Giurca Sorin am 40 de ani, sunt casatorit, 2 copii minori, sunt din Suceava. Povestea pe care vo relatez pentru mine este dramatic de grea. In ultimii 4 ani am suferit4 interventii chirurgicale punandu-mi viata in mare pericol. Acum realizez cu stupoare si cu o frica de neegalat ca trebuie sa fiu iarasi operat. In 2004 am fost injunghiat pe nedrept cu 5 lovituri de cutit fiind la un pas de moarte. In 2005 am fost operat de deviere de sept nazal cu escoriatii operatie ce nu mi-a reusit pentru ca acel doctor pur si simplu si-a batut joc de mine Alaturi de aceeasi trauma unul din copii mei, baiatul, a avut meningita acuta virala, foarte grava, fiind de asemenea salvat cu ajutorul lui D-zeu. In 2007 am fost operat de hernie epigastrica la fel am fost dezamagit total. Anul trecut in februarie am suferit alta operatie tot la abdomen eventratie cu multiplii saci de eventratie, inmpreuna cu litiaza biliara avand 5 pietre mari la fiere. Iar acum de 2 luni stau cu frica de moarte si dureri enorme de mari pentru ca trebuie sa fiu iarasi operat tot de eventratie cu multiplii saci sunt traumatizat intr-o depresie foarte mare gandul meu intreptandu-ma de multe ori la suincid. Acum sunt pensionat pe caz d eboala gradul III cu o pensie de 277 RON iar in ultimi 4 ani am facut 5 imprumuturi bancare in valoare de 300 miliaone lei vechi fiind intr-un foarte mare impas financiar.
Intr-un strigat de ajutor rog din suflet sa ma ajutati sa fiu din nou om pe picioare sis a pot avea grija de cei 2 copii care pentru mine sunt singura speranta in aceasta viata trista.
Va rog din suflet dati-mi un raspuns.
Astept un raspuns la numarul de telefon 0753915773 sau la adresa de mail niros_10@yahoo.com
Va multumesc

Răspuns Câştigător
| viorel2c a răspuns:

Daca ai luat imprumut 30000 Ron cu pensia de 277 e o realizare. Mie de abia mi-au dat 1oooo cu un salariu de vreo 4 ori mai mare.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

1. daca esti pensionat de boala, beneficiezi de gratuitate la interventiile chirurgicale
2. ai dreptul sa-ti alegi atat spitalul, cat si medicul. cere de la medicul tau de familie o trimitere la un spital k lumea
3. nu stiu cum ai fost injunghiat "pe nedrept", dar faptasul ar trebui sa fie condamnat deja si sa raspunda atat penal cat si civil. acesta din urma inseamna ca poti solicita (chiar si ulteriori) despagubiri materiale si morale, mai ales daca consecintele tentativei de omucidere persista si acum!
Discuta cu un avocat si in 3-4 sedinte de judecata vei avea castig de cauza! Pana atunci amana operatia de estetica la nas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca depresia a pus stapanire pe tine. nu trebuie sa te lasi. orice te-ar tranti la pamant trebuie sa ai taria sa te ridici. daca pentru tine e greu acum oare fara tine cum ar fi pentru familie?
ridicate si spune-ti ca totul o sa fie bine. ai incredere in dumnezeu.sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati fost vreodata la un medic nutritionist pentru orice fel de boala, sa traiti mai sanatos de la/ cu mincare?

| daniyi a răspuns:

Boala de foarte multe ori vine direct de la creier. creierul este cel care ne spune daca sunt sau nu suntem bolnavi. in primul rand ar trebui sa iti recapeti incredere in tine, si apoi sa devii un om optimist...cu pernata ca orice in lumea aceasta are o rezolvare, iar crucea pe care tu o ai, care din nefericire nu e deloc usoara, ti-a dat-o d-zeu cu un scop... El stie intotdeauna ce face... un sfat de la mine ar fi sa mergi la un preot... el sigur iti va da cel mai intelept sfta...si preoti au puterea sa iti redea si increderea in tine...MULTA SANATATE