Pai la inceput toti pot sa para ca-ti ofera tot ca vor sa se asigure ca te barichadeaza, e repede dupa 2 luni sa judeci "ca-ti ofera tot", inceputurile aproape mereu sunt mai bune
Acum 5 ani cel cu care ai o fetita nu ti-a oferit dragoste si toate cele? Ia adu-ti aminte inceputul. Poate omul trece printr-o perioada mai grea si tu te indragostesti pe primul care "te vrajeste"? Poti fi sigura ca daca te desparti de tatal copilului celalalt barbat te va iubi si peste un an ca si acum? Iti va iubi oare copilul facut cu altul? Sfatul meu este sa iti vezi de relatia cu tatal copilului, nu sa te lasi purtata de fluturasi pentru ca acestia dispar cu timpul.
Dar e prea putin 2 luni. Sa imteleg ai o idila. Nu te gandii la iubire acum. E normal sa simti iubirea la inceput(si mai tarziu), dar trebuie sa fi sigura ca aia e iubire. Nu asa ai simtit si cu primul barbat la inceput?
Imagineaza-ti pentru o clipa viata peste 10 ani cu fiecare dintre cei doi oameni. Imagineaza-ti cum iti urmezi si propriile principii si ca faci lucruri nelegate de ei. Adica... de ce ai nevoie? O femeie implinita? De iubire? De protectie? Poate si singura iti e mai bine.
Gandeste-te.
E complicata situatia pentru ca dupa 5 ani si un copil relatia e normal sa nu mai fie chiar roz.Iar la celalta e normal sa fie totul super daca sunt doar 2 luni.
Cred ca ar trebui sa analizezi bine pentru ca e cu dus si intors.Pe de o parte daca erai fericita si iti iubeai partenerul nu mai cautai in alta parte, plus ca ai un copil ce s-a invatat cu el si etc.Dar pe de alta trebuie sa calculezi bine ca nu ai de unde sa stii ce te asteapta cu ala cu care esti de 2 luni, pentru ca totusi sunt 2 luni.
De ce e ma panarama? Are o relatie nesatisfacatoare, si cauta alta. De ce simti nevoia sa ne arati tuturor ca esti privat de sex?
Da, m-am gandit si la copil. Intr-o relatie din asta neimplinita, copilul nu creste bine. Acuma-asta spun si eu, ca nu este treaba mea ca esti tu privat de sex, si nu trebuie sa ne scoti ochii cu asta. Unora dintre barbatii privati de sex li se pare ca femeile sunt panarame; ale naibii panarame nu vor sa se culce cu ei! Si asta intr-un mod caracteristic si vizibil. Problema nu e ca esti privat de sex; multi nu am facut sex in anumite perioada; problema este cum te comporti ca urmare a frustrarii sexuale.
Tu esti nebun? Ce legatura are omule asta cu intrebarea? Eu mi-am exprimat punctul de vedere, cea din intrebare e o panarama doar pentru simplul fapt ca nu se gandeste la copil, mai lasa-ma cu privarea mea de sex si nu stiu ce, n-ai de unde sa stii. Singura mea frustrare in momentul actual este gandul de a face cat mai multi bani, cu gramada daca se poate. Banii sunt mai frumosi decat orice pe lumea asta, nu ma complic eu cu altele, la mine banul e important, sa ma simt eu bine.
Mai, eu nu vreau sa flamez aiurea, nu sunt tare in tastatura, dar iau in serios intrebarea ta si iti raspund: Are o legatura foarte stransa, dar nu toata lumea o vede. Unii baieti care nu reusesc sa obtina sex (prostitutia este doar un simulacru, sexul presupune doua persoane care se implica), ajung foarte exigenti moral cu sexul opus. Dau vina pe femei, altfel spus. Faptul ca vrei cat mai multi bani (un lucru foarte bun) nu e o frustrare, frustrarile sunt nedorite si inconstiente.
S-a gandit si ea, ca oricare; de cate ori nu am gandit gresit si eu. Si nici nu poti sa iti dai seama din timp; eu cred ca in succesul unei relatii joaca un rol si intamplarea.
"Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe a doua, pentru că dacă ai fi iubit-o cu adevărat pe prima, nu te-ai fi îndrăgostit de a doua."
N-am zis-o eu, dar are dreptate.
Oho Mihaelo, 2
SI eu de ani de zile ma chinuiesc sa ma lipesc macar de 1 si lupa...
Ce sa zic, stai cu amandoi si merge treaba
Chiar ca esti privat, și din cauza asta ai înnebunit, de-a binelea. Daca te.au refuzat câteva fete si iti vine sa te omorî, asta inseamna ca toate sunt cu***
Iti poti bate joc, dar nu uita, totul în viața asta se plătește, semeni vânt, culegi furtună
Deci cu unul ai o relatie si un copil iar cu celalalt ai o aventura, si fluturi in stomac. Raspunsul e simplu: Tine-ti familia intreaga si nu lasa copilul fara tatal natural pentru nimic in lume. Dupa ce ai nascut e mai importanta viata copilului si stabilitatea lui decat faptul ca acum iti place carne proaspata.
Cel cu care ai o relatie de 2 luni,spui ca iti ofera totul... oare sotul tau in primele nu ti-a oferit totul?! Gandeste-te putin si la copil (pe care risti sa-l pierzi dupa un eventual proces de custodie),dar si la sotul tau, daca el te-ar insela, cum te-ai simti?! Nu vreau sa te judec, tu stii mai bine ce simti, prin ceea ce treci (sau ai trecut), dar nu cred ca e bine ceea ce faci.La inceputul unei relatii totul pare roz, te iubesc il spui atat de des, dar uiti sa-l dovedesti.Intr-o casnicie nu este nevoie sa spui te iubesc, zilnic dovedeti iubirea fara de partener...prin intelegere, grija, atentie, etc (asa cum spune sotul meu, ai grija de tine insemna mai mult decat un te iubesc).E o vorba in popor, masoara de multeori si taie odata.Gandeste-te putin, daca peste 7-8 ani (acest nou iubit al tau) nu-ti mai ofera totul, ce faci, vei cauta pe altcineva? Te sfatuiesc sa vorbesti cu sotul tau, spune-i ce te deranjeaza la el, ce vrei sa schimbi in relatia voastra (ca vrei sa-ti ofere totul), comunicare iti poate salva casnicia si asa fetita ta va avea ambii parinti.Cand vrei sa iei o decizie pentru fericirea ta, gandeste-te si la fetita.
Dacă cel de acum iti ofera ceea ce iti doresti rămâi cu el, deși mi se pare putin 3 luni ( toți la început sunt atenți, drăguți etc / Eu zic sa il cunosti mai bine ). Dacă cel cu care ai i fetita nu intra in standardele tale părăsește l, nu se va schimba niciodată si pe deasupra va suferi si copilul dacă va vede pe voi cerându va. Mai lasa timpul sa treaca si gândește te bine sa nu regreți dupa.