Daca ii place de altcineva momentan nu cred ca ai ce face, insa asteapta putin si incearca sa te apropii de el poate se va plictisi de fata aia si va veni la tine
Mersi o sa incerc sa faca asa...mia mai zis cineva tot asa sa fac:X...mersi ftft mult
A zis ca esti frumoasa?! si ce?! Asta nu inseamna ca ai avea sanse la el dar nici ca nu ai avea.[ oricum nu cred ca ai inteles ce am zis da ma rog ] Sa revenim la subiect, din moment ce place alta fata, nu te baga. Va veni si momentul tau. bafta!
Doar ca ti-a zis ca esti frumoasa asta nu inseamna ca ii place de tine, dar totusi sa spunem ca ti-ai creat tu o oarecare speranta datorita faptului ca el ti-a facut un compliment. Daca are pe altcineva e complicata treaba dar nu imposibila...intereseaza-te si tu ce lucruri ii plac,incearca sa coincideti impreuna in diverse locuri,fii naturala si foarte sociabila cu el,glumeste,zambeste-i, imprieteneste-te cu prietenii lui, vezi ce fel de relatie are cu respectiva(daca e serioasa sau doar pasagera)etc.Succes!
Daca ii place de altcineva momentan nu cred ca ai ce face, insa asteapta putin si incearca sa te apropii de el poate se va plictisi de fata aia si va veni la tinehappy