Cel mai dificil pentru mine si sotul meu a fost sa ne sincronizam programul trezire/culcare/munca/distractie/odihna.
Nici acum, desi locuim de 4 ani impreuna nu am reusit deplin, fara frustrari din partea amandorura. Adica se intampla ca el sa nu fie obosit si sa-l oblig sa se culce la 12-12.30, sau dimpotriva ca eu sa fiu franta si sa am parte de 2-3 ore de somn fiindca el are doua zile libere si traduce noaptea. Mentionez ca locuim intr-o singura camera dintr-un apartament.
Daca aveti rabdare unul cu celalalt, eu cred ca totul o sa iasa bine, incearca sa i faci pe plac lui si el tie, insa sa nu lipseasca increderea, trebuie sa lasati amandoi daca se va isca ceva si nu va doresc asta, eu va doresc bafta...
Sunt cazuri si cazuri
important este sa va ajutati unul pe celalat (asa cum zice Secretel), sa va respectati, sa nu ascultati in stanga si dreapta si nu in ultimul rand nu-l cicali
Buna, eu stau cu iubitul meu de vreo 2 luni. Relatia nu s-a schimbat cu nimic, suntem chiar mai uniti. Incercam sa ne gospodarim amandoi si ne ajutam unul pe celalat. e mult mai bine cand suntem amandoi in bucatarie totul merge mai cu spor
nu iti fie frica, daca va iubiti relatia o sa decurga din ce in ce mai bine.
fireste micile certuri gen: Cine a aruncat prosopul asta murdar aici nu ar trebui sa te sperie. sunt sarea si piperul oricarei relatii
Sa-ti asumi riscul atata tot si atunci te vei convinge singura, ce aspecte ...vei vedea tu, bafta
Primele zile sunt frumoase. dar apoi ...nu vi se pare suficient de mare sifonierul, parca este prea dezordonat, parca ar vrea o ciorbita ca la mama acasa si lista poate continua. tu vrei sa dormi, el vrea sex, tu vrei sa mergeti la parintii tai, el vrea la paintii lui... oof doamne, e greu. e foarte greu pana te acomodezi si dureaza mult.iti recomand sa fii calma, sa te gandesti ca totul va trece si sa stii ca barbatii sunt precum copii:cum ii educi asa ii ai.va trece si asta si abia apoi veti incepe sa va bucurati de viata in doi.succes si sa ne tii la curent ca suntem curiosi!