Roagă-te și eventual poți tine și post negru o zi pe săptămână să te ajute Dumnezeu sa greșești băiatul care El știe ca ar fi potrivit pentru tine. Nu trebuie sa cobori standardele, te alegi cu o viata nefericita de cuplu.
E greu de dat un răspuns concret neavând detalii complete și informații personale, însă tind să cred că e doar problemă de timp. Dacă ai cunoscut câteva persoane nu înseamnă că acele persoane realizează un standard.
Cu cât cunoști mai multe persoane cu atât șansele să găsești pe cineva pe placul tău cresc.
În rest, nu te cunosc personal să-mi pot da seama dacă de fapt(poate) respingi sexul opus, deci aș miza tot pe timp.
Ai ai ai! Spune "Multumesc Doamne ca mi i-ai aratat!"
Draguta mea, daca te maritai cu unul din astia si aflai dupa casatorie cum sunt? Asa ca mai bine ca ai fost dezamagita acum.
Standardele fa-le tu, nu parintii tai, nu prietenele. Cand simti si vezi ca esti cu o persoana ok din toate punctele de vedere, cand te simti iubita, inteleasa si laa randu-ti poti fi deschisa cu acea persoana, abia atunci ii de facut pasul. Si daca trece timpul ce? Crezi ca este lapte si miere in casnicie? Ca de asta se numeste asa, de la "casna". Vai de mine cate compromisuri, cate permisiuni, cate discutii si orgolii sunt intre doua persoane nici nu iti poti imagina. Trebuie sa fii pregatita sa renunti la tine cu totul, la orgolii, sa accepti si parerea celui de langa tine, sa il asculti, sa il iubesti, dar pe de alta parte trebuie sa ai incredere in el, sa ii lasi spatiu si, pe cat se poate, sa ai si o doza de independenta pentru tine, din toate punctele de vedere. O casnicie nu este usoara, mai ales cand apar copiii, trebuie sa ai grija lor, dar sa fii si sotie pentru sot, astfel incat el sa nu se simta neglijat... offf sunt multe de spus.
Pana atunci ce poti face tu este sa nu mai cauti. Pur si simplu, bucura-te de perioada asta, fa-ti bine treaba la serviciu, fa bine celor din jur, iesi in excursii, etc., fa tot ce poti sa te simti bine tu cu tine insati. Cautarea disperata a unui partener atrage ori barbati nepotriviti, ori tot felul de ciudati, asa ca relax si nu te axa pe acest aspect al vietii si, cand te astepti mai putin, atunci va aparea si cel potrivit tie. Dar, tine minte, te rog, nici acea persoana nu este perfecta.
Succes!
Singura ta problemă este asta - sunt asistenta
Bărbații pe care îi vrei tu nu vor asistente medicale.
Nu căuta bărbați mai buni decât ce ai găsit până acum că nu vei găsi dacă rămâi doar asistentă medicală.
Mai bine să fii singura decât într-o companie proastă. De ce vrei sa te legi la cap in loc să-ți trăiești viața, să călătorești, să te distrezi? În viața nu doar o familie ne face să ne simțim împliniți ci și alte lucruri cum ar fi sănătatea, locul de munca, conștiința noastră.
Doar așteaptă sa vina de la sine, roagă-te lui Dumnezeu in fiecare zi sa iti dea un bărbat potrivit pentru tine si iti spun ca merita foarte mult. Tot ce vine de la Dumnezeu este pentru totdeauna si este perfect. Doar fa asta, merita multa
Eu zic ca daca cu barbatii nu merge, poti oricand sa te cuplezi cu o femeie, nu e o idee rea sa incerci lucruri noi, suntem in 2023 ce naiba