| Anahiteamo a întrebat:

Ma scuzati dar voi pune intrebarea din nou.eu sunt indragostita de amicul meu si o fata mi-a trimis o discutie cu el in care spunea ca nu ma place, dar ca sunt draguta si l-a intrebat fata aia daca ii e dor de mine si el a zis ca ii este putin, dar din pacate a zis ca o sa imi dea sanse cand o sa fiu mai mare, atunci cand o sa ma MATURIZEZ pentru ca el m-a vazut ca ma jucam cu copii mai mici ca mine dar acum nu ma mai joc si adevarul e ca nici nu am cu cine sa ma joc. oare ce trebuie sa fac acum?

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sa-i zici ca vrei sa iesi la un suc cu el. Lamuriti orice problema intre 4 ochi. Daca ti-am zis ca fata aceea este bagacioasa, acum retractez, se pare ca ea este o prietena adevarata si nu o ciudoasa cum am zis atunci.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să mai aştepţi să te maturizezi sau să vorbeşti tu direct cu el, fără prietene, fără nimic. De ce nu întrebaţi direct, asta e nedumerirea mea? X mi-a spus că y i-a zis că z crede despre mine că etc. Abordează-l tu, vorbeşte cu el dacă vrei să fi cu el! Baftă!

| rosto a răspuns:

Mai, baiatul ala ti-a spus o data ca nu te place nici macar 1%, chiar vrei sa faci o obsesie pentru el? gata, lasa-l in pace sa faca el ceva daca vrea sa fie cu tine, pentru ca el stie deja ca tu il placi, iar daca va vrea sa fie cu tine, va face ceva in sensul asta. daca nu, asta este. mai sunt si alti baieti pe lumea asta, nu numai el. ce ar fi de facut... sa uiti de el cat mai curand posibil, oricat de greu ar parea!

| BruneTTe a răspuns:

E clar ca nu te vrea ca iubita. Mai bine lasa dragostea si fii in continuare amica lui ca altfel il vei pierde si ca amic, daca vei insista pe tema iubirii...

| Beatrice a răspuns:

Nu crezi ca fata aceea e cam geloasa pe tine?hee hee. Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el pur si simplu.thinking hmm.si joaca'te cu cine vrei, nu trebuie sa te opreasca el pentru asa cevahee hee totusi toata lumea a fost copil straight face. vorbeste cu el despre astawinking

| Alien a răspuns:

Raspunsul sta in biserica. Doar Dumnezeu te poate ajuta. Pocaiestete!

| madalinutza a răspuns:

Buna.happy
nu o pune pe prietena ta sa vorbeasca cu el.ca e mai rau asastraight face
si poate ea va pune mana pe eloh go on
mai bine vorbeste tu personal cu el...
spune-i lui ce crezi
e mai bine asa straight face
sa fii sincera.
nu conteaza daca te joci cu alti copii.oh go on
vorbeste cu elhappy
bafta :*

| Luv you a răspuns:

Nu cred ca conteaza daca te joci sau nu cu copiii mai mici decat tine. Daca intr-adevar tine la tine nu ar trebui sa tina cont de chestia asta. Dupa parerea mea nu te merita. Dar nu cred ca ar trebui sai dai prea multa importanta, arata ca nu-ti pasa, poate mergetongue
Fii uh insati!
Succes! :* pupici

| Iuliix a răspuns:

Poate prietenei tale ii place d el si te minte ca sa te face p tine sa nu il mai placi...nu mai asculta ce zice ea. poate nu e o prietena adevaratawinking xD

| Pitiq Te IuBeSte a răspuns:

ar fi cazul sa te maturizezi putin adica
te jucai cu copii mai mici ca tine... straight face
si lui ar trebui sa-i spui tu ca`l placi
si sa iesiti la plimbare.
pnm.thinking

| adriana_5532 a răspuns:

Sa il tratezi cu indiferenta, si sa i spuna fata aia ca tu placi pe altcineva.cand o sa vada ca s-ar putea sa te piarda o sa inceapa sa te placa mai mult pentru ca baietiilor le place ce nu pot avea.incearca sa i areti ca nu il placi sau asabig hug ai sa vezi ca o sa fie bine pussi