Ce sfaturi as putea sa-ti dau eu? Eu sunt de aceeasi varsta cu fiica ta.
Poti sa te consideri o femeie implinita, pentru ca ai reusit sa iti intemeiezi o familie, desi cred ca ai avut destule greutati.
Asta e, vine o vreme cand fiecare o ia pe drumul propriu, e in natura umana, am auzit pe multi plangandu-se de aceeasi problema.
Nu te mai gandi la lucrurile rele, asta iti amplifica starea, invata sa te bucuri de lucrurile marunte ale vietii.
Ai dat prea putine amanunte despre tine.Cati ani ai, ce studiezi, ce muncesti, unde locuiesti.De obicei rostul si-l face omul singur.
Nu exista sa n-ai niciun rost, trebuie sa iti setezi tu niste vise si idealuri pentru care sa lupti. Atunci vei simti ca viata are un rost.
Ai incercat sa schimbi ceva in comportamentul tau? Ca sa nu te mai simti singură? Mai ales ca ai o varsta la care trebuie sa ai o anumita experienta de viată.
Toți avem momente în care ne simțim singuri, dar e important sa cauți soluții. Încearcă și fii mai pozitiva. Cauta soluții în a socializa, de exemplu, petrece mai mult timp cu cei dragi. Nu uita ca o inimă vesela este sănătatea trupului. Vei reuși, nu te îngrijora.
Îmi pare rău că treceti prin asa ceva. Poate ca intr-un moment în care toți sunteți mai relaxați sa discutați sincer despre ceea ce simțiți. Uneori cei dragi nu își dau seama de ceea ce simțim, dacă nu le zicem. Oricum, continuați sa ii tratați cu iubire și vor răspunde la fel. Învingeți răul prin bine.
Drumul e plin de vai si dealuri, mereu urci si cobori. Ai vazut pe cineva oprit sus sau jos asteptand ceva?
Cand toata viata ta ai insotit pe cineva la drum l-ai ajutat sa urce, te astepti ca totusi la coborarea ta sa ai macar un pic de ajutor
Da iubito, si eu am 52 si singur din 207. Nu ai incotro, iti faci curaj si iti vezi de viata inainte. Viata are niste etape, trebuie sa ti le insusesti si sa mergi cum poti. Uneori iti spui ca oricum nu mai ai nimic de pierdut deci urmeaza cel mult niste trepte de urcare daca nu mai ai unde cobora. La varsta asta e si mai greu sa pui ceva in loc, sau uneori nici nu-ti mai doresti, depinde si de situatia fiecaruia. De la altii nici nu astepta sa te compatimeasca, in ziua de azi fiecare nu stie ce sa faca si cum sa isi duca belele lui. Nici nu ti-ar face bine sa te plangi mereu ca vezi filmul nemultumirilor de cate ori discuri amarurile. Plus ca cei care se tot plang sunt ocoliti de ceilalti, si fac bine, nu trebuie incurajat plansul.
Si eu am baiat si fata mari, par lipsiti de interes fata de mine dar nu e adevarat, fiecare are si viata lui. Eu ma bucur ca lor le merge bine, se straduiesc sa nu-mi ceara ceva. Cica pesimistul a zis -Mai rau de atat nu se poate. Optimistul a zis -Ba da, intotdeauna se poate mai mult. Sper ca intelegi bancul. Eu sunt bolnav de moarte de 4 ani. Aud? Mai zici ceva? Baga-ti mintile in cap. Daca eu am un psihic bun si intalnirea mea cu zeul e f aproape tu ai tupeu sa mi te plangi mie? Femeile in general trec mai usor peste unele greutati, privesc mai usor inainte. Problema ta poate fi doar de incredere in tine si de respectul de sine. Stiu, la 48 siguranta pe ea a unei femei mai scade dar ai alte avantaje fata de pustoaicele de 20. Intai trebuie sa ai intelepciunea sa accepti lucrurile asa cum sunt si numai asa poti trece peste ele. Te-am plictisit destul. Mutarea e la tine asa ca nu sta in casa si boci in perna. Se zice ca femeile plang dar barbatii le cauta pe alea care rad.
Nu te intrista ca nu sunteti singura care plange de singuratate,ci mai sunt si altii care se plang ca traiesc singuri,daca vor pot sa stea cu faratii si surori sau cu parintii! Va inscrieti la ziare,la rubrica matrimoniale ca sa cautati un barbat bun la suflet si iubitor,dar puteti sa va inscrieti si la emisiunea,,TE VREAU LANGA MINE!" cu Gabriela Cristea de pe canalul tv,, KANAL D"! mai puteti sa va inscrieti si la alte siteuri de matrimoniale cum ar fi BADOO, TWOO, HI5, SENTIMENTE.RO,HITWE,etc... Si eu am o varsta de 42 de ani si stau la tara si ii ajut pe parintii mei care sunt batrani!
Cred ca toti ne-am simtit asa la un moment dat. Cateodata singuratatea e modul in care ajungem sa ne cunoastem cel mai bine.
Important e sa nu iti pierzi speranta ca vor fi si momente fericite in viata ta, aceasta te va ajuta sa treci peste orice impas.
Trebuie sa ne spui si ce varsta ai pentru a putea sa iti dam un sfat cat mai adecvat.
Ce sfaturi as putea sa-ti dau eu? Eu sunt de aceeasi varsta cu fiica ta.
Poti sa te consideri o femeie implinita, pentru ca ai reusit sa iti intemeiezi o familie, desi cred ca ai avut destule greutati.
Asta e, vine o vreme cand fiecare o ia pe drumul propriu, e in natura umana, am auzit pe multi plangandu-se de aceeasi problema.
Nu te mai gandi la lucrurile rele, asta iti amplifica starea, invata sa te bucuri de lucrurile marunte ale vietii.
Incearca sa vezi obiectiv situatia. Daca o alta persoana ar fi in locul tau, ce ar trebui sa faca?
Ai incredere in tine, doar pentru ca te simti singura, nu inseamna ca si esti. Ai o persoana puternica langa tine, care poseda infinite resurse interioare, care iti va fi alaturi mereu. Acea persoana esti chiar tu.
Cred ca te pot ajuta putin, pai m-am simtit asa de multe ori si da, este foarte greu dar rezista cat poti. La un moment dat se vor rezolva toate, adica dupa soare vine ploaie sau dupa ploaie vine soare. Poti incerca sa asculti muzica, poate te ajuta si cand ai timp gandeste-te la ce ai vrea sa schimbi in viata ta, gandeste-te la toate dar incearca sa indrepti cate ceva. Zambeste, daca esti trista dar zambesti devii mai fericita(s-a facut un studiu).
Incearca sa vezi chiar si in cele mai intunecate lucruri ceva pozitiv. Toti avem cate ceva bun in noi, fiecare lucru si fiecare persoana are. Este greu, te inteleg perfect, uita-te in jurul tau si vezi cine are nevoie de ajutor. Daca faci bine, bine primesti. Dar nu fa fapte bune doar asa, doar ca sa fie facute. NU, trebuie sa faci fapte bune daca simti asta. Pune suflet in tot ce faci, bucura-te ca ai o casa, o familie...cauta lumina acolo unde e intuneric.
Daca te simti singura mai iesi si tu, mai cunoaste oameni noi. Daca esti la scoala sau la liceu muta-te la alta scoala/liceu. Mereu este buna cate o schimbare. Ai grija sa nu fii buna iar oamenii sa se foloseasca de bunatatea ta. Cred ca o sa te descurci tu si vei trece peste asta,
Cand cazi jos cel mai important este modul prin care te ridici, tine minte asta. Sper ca te-am ajutat
JustMe34 întreabă: