| *LiGht* a întrebat:

Ma simt atit de rau sad simt ca nu mai rezist.Simt ca incep sa ma inchid in mine, mi-e rau, foarte rau, nu pot sa ma concentrez la nimic, simt ca nu voi putea iesi din baltoaca aceasta. Vreau sa uit totul, vreau sa fiu fericita.Nustiu deja cite am incercat, si distractii, si sa numai nu stiu ce ca sa-l uit, dar simt ca doar el e in inima mea, si aceasta nu avea sa fie daca el nu ma mai suna dupa despartirea noastra, spunindu-mi ca ma iubeste, nimic nu inteleg, sunt atit de confuza, Plizz, help me. sad vreau doar una, sa fiu fericita!

6 răspunsuri:
| tarziu a răspuns:

Asta e partea 'frumoasa' a dragostei. Mai lasa si tu sa treaca un pic de timp, poate se clarifica treaba

| psihox a răspuns:

Nu te mai gandi la el, schimba-ti capul, cum s-ar zice, parul sa fie negru ca taciunele, poate si hainele toate negre sa nu te mai recunoasca, sa-si spuna ca nu o cunoaste pe fata asta. Trebuie multa rabdare sa scape de tine, si apoi, cand vei fi hotarata, sa-ti reancepi viata ta normala. Sau poate asa schimbata, sa incerci sa te casatoresti si numai dupa aceea viata normala sau sa ramai asa schimbata fara ca viitorul sot sa stie. Te salvezi in viata ta. Mai sunt obsedati in lume care nu vor sa accepte despartirea de o fata, desi nu se potrivesc deloc. Cu bine.

| andreea4ever a răspuns:

Tu ce mai ai? Plangi pentru un prost?
Crezi ca el plange pentru tine?
Melodi triste, ploaie, lacrimi? Nu mai fi asea trista.Gandeste-te la clipele cand va certati, si te enerva rau.Incearca sa-l uiti.
http://www.youtube.com/watch?v=AMsXmjsyiz4
T pupiciesc:*!
Hai vreau sa zimbesti

| albinuta_2886 a răspuns:

Cauta-ti un refugiu. Incearca mereu sa te tii ocupata. Citeste, stai "cu fetele", ocupa-te de ingrijirea corpului tau, Cauta sfaturi de frumusete. Si cel mai important: aminteste-ti mereu calitatile tale, invata sa te apreciezi.

| ruxxybelle a răspuns:

Hahah melodia aia pe care a propus`o andreea4ever o ascultam si eu :X

| exa2 a răspuns:

Draga mea, toti care am iubit am trecut prin asemenea perioade. Timpul si Dumnezeu le rezolva pe toate.Nu stiu cati ani ai insa fii tare, increde-te in Dumnezeu ca el are grija de noi toti.Stiu ca ti-e greu dar nu e imposibil de depasit momentele astea.