Incearca sa te linisatesti.In rpimul rand tu trebuie sa recunosti ca treci printr-o perioada dificile.Si stii ca recunoaste ca ai o probleme e primul pas spre vindecar.Incearca sa asculti muzica ca sa te relaxezi,sa iti descoperi o pasiune(sa compui poezii, sa fotografiezi, sa desenezi).Fa diferite actvitati care sa te desprinda de starea aceasta tensionata in care te afli.In primul rand trebuie sa incerci sa o intelegi pe mama ta.Si parintii mei au trecut prin astfel de moment si eu ppnageam de fiecare data cand o vedeam pem ama ca plange si ma cearta mereu.fa in asa fel incat sa o convingi sa iesiti in oras la un suc, sa va plimbati in parc si sa comunicati.Comunicarea este ca o prietena pentru noi. Fara ea nu rezolvam nimic si nu reusim sa ne linistim nicicand.Petreceti cat mai mult timp impreuna cu mama ta si incercati sa va incurajati una pe cealata si sa va convingeti ca trebuie sa mergeti mai departe, ca si viata ca intre fete e destul de placuta. Aveti multe de discutat nu va trebuie decat rabdare si bunaintelegere.Va trece si starea aceasta, calmeaza-te! Pupici multi!:*
Nu tu esti marea deceptie a familiei! Ai tai,nervosi fiind pe problemele lor,nu-si dau seama ca se descarca pe cei ce sant in jurul lor! E pacat ca intr-un divort,parintii uita sa i-si protejeze copii,fiind preocupati doar de problemele lor!
Acum ca esti intr-o noua etepa a vietii,trebuie sa fii alaturi de mama ta,si sa incercati sa va ajutati una pe cealalta! Viitorul e cum ti-l faci,nu trebuie sa te lasi coplesita de trecut! Aveti incredere intr-un viitor mai bun,mai ales ca a-ti scapat de cel care va provoca mai mult necazuri si certuri! Mai rau nu are ce sa fie,santeti pe picioarele voastre,lasati plansul si stresul,pentru cei ce sufera pe pat! Curaj si privirea inainte, pentru amanadoua, mult succes!
Tu incearca sa nu mai stai asa mult pe capul lor, vorbiti intre voi mai mult daca e, la un suc, in oras, undeva, chiar si in casa, la cina sau pranz discutati despre ce ati facut in ziua respectiva. Comunicarea este cheia, zic eu. Arata-le ca esti responsabila, si poti sa te descurci, trebuie sa ai putina vointa. Gandeste-te ca si mama ta a trecut prin aceste faze (crizele). Incearca sa o intelegi, sa nu te mai contrazici cu ea pe niste tampenii, o sa iti para rau mai tarziu. Cunosc o fata, tot asa, se certa cu parintii, pleca de acasa, se ducea pe la baieti, pe strazi, pe unde apuca, doar sa nu le auda vocea parintilor, si acum isi cauta de munca, la 18 ani. A ramas singura si chinuita. Daca vrei sa ai liniste, urmeaza-mi sfaturile, cearta si ura nu e o solutie. Te-am pupat!
Cred ca trebuie sa va luati timp sa discutati problema pina nu devine o problema foarte seriosa.
Dificil pai parinti mei sunt cam la fel dar nu au divortat si nici nu sunt marea lor deceptie dar cred ca tu ar trebiu sa ii lasi sa isi rezolve problemele si sa nu te mai consumi asa poate ei te critica pentru.ca sunt deprimati sau nervosi dar numt sigura ca regreta dupa.dar daca mai ai probleme de genu da-mi un mesaj si iti dau id meu, sa sh ca sunt fata decei nu sunt vreun obsedat care vred id tau.