| CristinaElena96 a întrebat:

Ma simt foarte rau.Trec printr-o perioada cam grea si nu stiu cum sa-mi fac ordine in viata mea.Cu scoala merg prost,am incasat 2 de 3 si recunosc ca nu am avut niciodata 3. Habar n-am cum sa-i spun mamei,stie doar de unulhee hee.Cred ca sunt singura care nu prea copia si sincer sunt si putin ghinionista.Cu mama nu prea ma inteleg,prietena mea cea mai buna imi povesteste de toate reusitele ei ,in timp ce eu sunt la pamant.Nu ma mai inteleg cu nimeni .ce pot face sa-mi revin?

Răspuns Câştigător
| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Eu zic sa iti faci curaj si sa i zici,minciuna nu e tocmai benefica,si sigur cale de rezolvare nu e, minciuna pe termen lung nu exista, e doar una scurta.

Ghinionista? Atata timp cat vrei o nota buna,poti sa o ai, in legatura cu mama ta incearca sa restabilesti legatura, fa-i un cadou,sau invita-o la o discutie,doar e mama ta,nu un strain.
In legatura cu prietena ta,spune-i sa nu iti mai zica reusitele ei si sa se concentreze pe altceva,nu ai nevoie sa stii de realizariile altuia,trebuie sa te concentrezi pe realizariile tale,important e sa te realizezi tu in viata.

Si ce poti face sa iti revii?

Deja esti pe drumul cel bun daca cauti raspunsuri,nimeni nu te poate ajuta sa iti revii decat daca vrei tu, ridicate in fiecare dimineata si zambeste indiferent de cat de urata e ziua,ajuta.

Sper sa treci peste aceasta perioada neagra din viata ta, toti avem perioade albe si negre, important e sa stii cum sa gasesti fericire in fiecare moment.

Ciao o zi placuta in continuare.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca totul va fi bine, razi cand poti si simtete bine pentru ca asa o sa atragi chestii favorabile in viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaseste un vinovat si da vina pe el.de obicei,parintii, profesorii, si ALTII.

| VladPetcu a răspuns:

Eu iti sugerez sa ii dai mamei tale o veste buna mai intai apoi sa ii spui de nota mica. Iar la faza cu luat note mici nu iti pot da alt sfat decat sa inveti ca sa nu mai iei note mici.
Mult succes!

| lascuiulian92 a răspuns:

Ii spui adevarul simplu:
-Mama am luat 2 de 3 din cauza ca nu am inteles lectia sau nu ai fost in apele tale in acea zi big grin

Eu asa faceam mereu, da`te ranit. merge big grin.

| Neworder21 a răspuns:

E simplu: 2 intrebari:
1) Ce doresc?
2) Cum sa obtin ceea ce doresc.

Raspunzand la aceste intrebari, vei putea sa atingi rezultate colosale.

(cat despre note, i-as spune direct, + ca nu-i nimic rau. Nu lasa asta sa te opreasca, doar te asteapta realizari uriase )

Notele de 3 chiar vor fi bune.
Sunt sigur ca vei reusi sa faci lucruri mari, iar cand alti elevi vor afla ca aveai si note de 3, vor prinde si ei incredere in propriile forte.
pentru ca nu notele schimba lumea, ci insasi omul happy

succes.

| DumiAlex98 a răspuns:

Cati ani ai? Pot sa iti dau un sfat foarte bun... da-mi un mesaj in privat happy.