Poti alege sa ai rabdare cu mama ta pana cand isi reaminteste ceea ce inseamna sa fii mama pentru ca se pare ca a uitat cât timp a fost plecata. Cu matusa ta chiar daca are un copil poti sa păstrezi legatura si sa vorbesti cu ea doar sa nu o presezi prea mult ca are si ea grijile ei acum. Incearca sa te concentrezi totusi si pe viata ta, ai o varsta si trebuie s-a cam te gandesti la a avea viata ta fara a mai depinde foarte mult de mama ta.
Sa vorbiti despre asta ca niste adulti. Spune-i ca intelegi si apreciezi tot ce a facut pentru tine si ii vei fi mereu recunoscatoare pentru asta dar in acelasi timp matusa ta a facut la fel de multe pentru tine chiar daca nu in termeni materiali.
O sa o rogi sa fie cat vrea de suparata pe cine vrea doar ca tu vrei sa iti pastrezi bunele relatii si cu ea si cu matusa ta.
Probabil nu va intelege pentru ca cel mai probabil considera ca esti fata ei si te detine dar nu e asa, esti un om matura care poate decide. Cheia e sa comunicati.
După părerea mea mama ta cam exagerează. Si eu cred ca ai câteva variante. Nu zic ca sunt tocmai folositoare pentru ca nu stiu exact cum este familia ta si pe lângă asta nu am auzit versiunea mamei tale dar in fine. 1) Ai putea sa te muti din casa mamei tale; 2) Ai putea sa încerci sa vorbești cu ea si sa ii explici tot si cum ca mătușă ta a fost alaturi de tine mai mult decât a fost ea; 3) Pur si simplu nu o mai baga in seama, nu mai vorbi cu ea.
Sw33tG1rl4ever întreabă: