| NuAmNume54 a întrebat:

Ma simt puțin pierduta, ma poate ajuta cineva cu o părere sincera?
Încă mi-e mintea la un băiat, deși sunt într-o relație cu alt băiat
Știu ca nu pot fi cu acel băiat deși tot încerc sa îl uit și sa ma bucur de actualul iubit, dar nu pot efectiv mi-e minta doar la băiatul ala, mi-e dor de el și nu știu ce sa fac
Nu pot fi cu acel băiat care e prins în mintea mea, el nu simte la fel pentru mine, nu însemn nimic pentru el sad
Tot ma bântuie existența lui, și câte o data ma simt vinovata ca am o relație cu actualul iubit

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in ce fel te gândești la el. Ma regăsesc oarecum in ceea ce ai scris tu aici, și eu simt lipsa cuiva la care am început sa țin in timp ce eu am relație cu alt baiat de ani buni. Dar e o diferența, cu băiatul acela simt nevoia sa vorbesc sa văd dacă e bine, sa l aud, dar pe iubitul meu îl iubesc și pe el îl vreau ca iubit. Însă tu dacă simți ca vrei ceva cu alt baiat, renunța la relația ta pentru ca nu ești Ok cu tine însuți și te vei consuma.

| Mmn a răspuns:

Ai inceput prea repede o alta relatie. Trebuia sa iti dai tie timp sa iti linistesti sentimentele si limpezesti mintea. Cu timpul si vointa o sa reusesti sa il uiti

| ColonelulBurtăGrasă a răspuns:

Sincer nu îmi plac așa gen de comportament. Dacă te-ai îndrăgostit de altul înseamnă că nu simți nimic pentru actualul tău iubit și doar ai crezut că îl iubești. Vorbește cu iubi a tău findcă nu cred normal ca el să te iubească dar ție să îți stea mintea la alt băiatcrying(