Mai bine citeste carte si nu mai pierde timpul pe retelele de socializare. Dezvolta-ti gandirea critica si decide singur ce e bine pentru tine si ce nu. Nu te mai lasa purtat de val, dezvolta-ti propria personalitate si traieste-ti viata dupa regulile proprii.
Pe tine te-a spalat pe creier andrew tate. Ala nici macar afacerist nu este, este doar un scamer si un escroc. Si pacalit video chatistele luându-le peste 80% din castiguri si asta legal pe contract ca pe alea nu le-a dus capul sa il citeasca cu atentie. Acum face bani de pe urma la prosti, platesti minim 50$ pe luna la pseudo universitatea lui si acum da scamuri la naivi cu cripto monede acelasi scam de 3 ori cu 3 cripto monede diferite, care wow ce supriza toate au dat fail dar el sa imbogatit si aia care au pus botul si-au pierdut economiile. Uita-te in jurul tau ca sunt o gramada de femei misto! La mall, la fastfood, fabrici, la patiserii si brutarii la multi nationale chiar si in politie si armata. Stai in liga ta! Daca esti un simplu muncitor cauta o fata la fel ca si tine din punct de vedere social economic, daca esti neatractiv cauta pe una neatractiva ca tine sau daca esti mid cauta pe una mid la fel ca tine! Nu fii ca fata aia de pe TPU care are zeci de baieti decenti in dm'uri si se vaita ca nu poate avea o relatie aia nu poate avea o relatie ca vrea exclusiv baieti frumosi in timp ce ea este obeza. Asa si tu, iesi din casa si cauta-ti job si baga-te in seama intr-un mod politicos cu fetele si vei vedea cate femei decente sunt pe lumea asta.
O parte din ce ai scris e corect: barbatul ar trebui sa facă el primul pas și doar el sa invite femeia.
Ai spus foarte frumos ca tu ca barbat iti doresti ca femeia sa te iubească sincer și sa creșteti amândoi,
Ok, deci trebuie sa gasesti o femeie. UNA singura.
Lasa-le pe alea multe. La un moment dat se vor destepta si ele. Unele niciodata.
Ca barbarul adevarat isi asuma responsabilitatea de a fi principalul sustinator financiar al familiei lui. Cu îmbrățișări sibsautari nu plătești nici chiria nici facturile. Nici o fata nu viseaza la un bărbat pe care sa il tina ea. Daca te pui pe traiectoria asta pori intalni fete care sa fie dispuse sa ti se alature inainte de a le avea pe toate(noi am fost studenti la casatorie) dar macar sa vada ca iti dai silinta.
Cred ca trebuie sa fie oameni de bun simt ambii, indiferent de sex.
Sa ofere ce au mai frumos unul, altuia si restul vine de la sine.
De ce doar el? Eu cred ca dacă îți place de cineva trebuie sa faci ceva sa te bagi în seama cu el, de ce nu și fata sa facă asta
Pai suntem în 2024 și cred ca amândoi pot fi susținători, asta cu capul familiei e cea mai mare prostie
Din păcate așa e generația din zilele noastre,și nici pe mine nu mă exclud, că nu sunt nici eu nu sunt neapărat mai bun,o generație care e influențată foarte mult de masa media,societate,religie,părinți, fie că e la volan,sau merge pe jos,e tot cu ochii în telefoane,o generație pe care nu o mai mulțumește absolut nimic,și nu se mai bucura de nimic,desi pe Facebook,tik tok și la televizor toți ne dăm perfecți și fericiti,însă în viața reală suntem exact invers de cum suntem pe rețelele sociale sau la tv,merg destul de des prin oraș am văzut zeci de tineri chiar copii de liceu care merg pe jos și în același timp sunt cu ochii în ecrane,ai dreptate,cele mai multe fete sunt materialiste și se uită mai mult la banii,sau ce posesiuni ai,chiar daca unele nu par așa la prima vedere, e adevărat până la o vârstă sunt educate de părinți sau societate ce să aleagă,dar când ajung mature nu e vina părinților că unele fete sunt așa,știi cum e viața ți-o faci singur după o anumită vârstă,când poți să discerni binele de rău,eu când eram adolescent,deci nu eram așa mic,părinți nu mă lăsau să ies decât pe strada mea și atat,și nici pe strada nu mă lăsau tot timpul, și pana seara trebuia sa fiu acasă, daca le ceream voie sa merg la teren la un fotbalul nu mă lăsau, ziceau că sunt mulți vagabonzi, și acum merg cu bicicleta și până 10, 15 sau chiar 20 km pe zi, deși mai am tendința uneori sa dau vina pe părinți, stau și mă gândesc că ei au fost responsabili de mine cat am fost minor, acum trebuie să îmi fac viața singur și să fiu tot mai responsabil e greu uneori dar trebuie sa nu te dai bătut
Bine, atunci asteapta sa fii bagat in seama de fete.
Tocmai, ca in 2024, femeile nu tin trantori langa ele.
Dar tu poti visa cu ochii deschii, nu te opreste nimeni.