Barbati singuri se casatoresc cu femei care au copii din alte casatorii si se iubesc o viata si cresc copii straini ca si cum ar fi ai lor!
Si,daca un baiat e posibil sa nu te iubeasca doar pentru ca ti-ai pierdut deja virginitatea, trimite-l sa-si caute una virgina si asteapta-l pe urmatorul!
Ar fi bine sa nu-ti incarci psihicul cu probleme inexistente, cred ca ai destule altele de rezolvat!
Numai bine!
Păi dacă nu mai esti virgină, nu mai sunt alte opțiuni, asta e, poate nici el nu mai e virgin, și te ingelege, dacă nu trebuie infruntată realitatea șa cum este ea, fără ocolisuri, minciunile aduc mai mari dezastre!
A numai fi virgina nu este o tragedie! din moment ce tu te.ai despartit de primul baiat cu care ai avut contact sexulal ce trebuie sa faci sa ramai singura? Din moment ce va fi al doilea nu e o problema...da sa nu fi trecut mai multi, intelegi tu ce vreau sa spun? eu dau sfaturi dar eu nu am trecut prin asta, sunt cu prietenul meu de 4 ani si a fost primul da acum daca m.as despartii de el asta nu inseamna ca numai am dreptul sa fiu cu altcineva! Succes! si nu iti mai face probleme in ziua de azi nu se mai tine cont asa mult de asta!