Una zice, alta face
Probabil asteapta ceva mai "substantial" de la tine, ca sa o convingi sa primesti si unicul lucru care-l vrei de la ea, sexul.
Daca femeia asta nu are obligatii (sot si copii), atunci sunteti liberi sa va scarpinati unul pe celalat, ca nu are importanta varsta, fiind amandoi majori.
Nu știu ce să zic doamnă, nu pare genul ăla de femeie. Dar dacă tot îmi acceptă toate astea, de ce nu vrea și ce vreau eu? Câteodată nu o mai înțeleg, ne certăm, apoi ne împăcăm, după îmi blochează nr-ul de telefon, apoi mă deblochează de pe nr. nu mai înțeleg nimic?
Fiindca se joaca cu tine, ca sa primeasca mai multe cadouri si probabil mai valoroase.
Tot ce a facut pana cum nu este decat o simpla joaca, ii placi, te vrea, te intarata, dar este materialista si vrea sa vada ca esti tu dispus sa-i oferi, ca sa o convingi sa-ti cedeze.
Pai sincer sa fiu daca face toate astea, eu sunt dispus sa fac ce zice ea. Nu știu, parcă m-a vrăjit. vă spun sincer?
Pai ia si discuta serios cu ea. Mai are obligatii? Are probleme care necesita o vizita la psiholog? Puteti merge amindoi la o terapie, ceva. Sa va fi clar unde va aflati, totusi.
Asta nu-i vraja ci manipulare de pitipoanca versata, care stie sa capete ce vrea, lasandu-se greu sedusa, ca sa capete cat mai mult si mai scump.
As intelege daca era vreo adolescenta imatura, care nu stie ce vrea, care ii este frica sa o faca, dar asta-i femeie matura, versata rau, ca stie cu ce se mananca sexul, numai ca esti tu fraier si dai prea putin, de aia se jaca cu tine si te amana, ca nu a primit cat isi doreste.
Eu simt că mă place. Și că e doar rușinoasă, acum nu știu?
Pai ea îmi zice ca nu, nu. și iar nu, dar dupa aia ne îmbrățișăm, pupam, eu ce sa mai înțeleg.
Nu ai zis varsta, nu ai zis ce stii despre trecutul ei. O fi virgina, mai stii.
Probabil e din cauza fricii ei. Daca zici ca e mai in varsta si ti-a si zis ca esti prea tanar pentru ea, eu asa cred. Dar sa stii ca, pas cu pas, poti sa obtii o relatie mai serioasa. Si eu am trecut prin asa ceva. La noi era destul de mare diferenta cam 20 de ani. Si locuim in acelasi sat, asa ca era si "ce zice lumea". A fost foarte greu sa inteleg de ce avea retineri. La inceput credea ca vreau doar sa-mi bat joc si ii era foarte teama sa sufere daca nu mergea relatia. Eu zic ca daca intr-adevar vrei sa te implici intr-o relatie adevarata cu ea, trebuie sa lasi ritmul pe care il marcheaza ea si sa inerci sa o intelegi cat de bine. Dar in principiu, eu zic ca e din cauza fricii.
Bafta!