| laudima22 a întrebat:

Mai de mult povestisem eu ca îmi plăcea de o doamnă colegă cu mine la muncă. E, între timp lucrurile au început să avanseze, adică am ieșit, în oraș, mereu mă duc la ea acasă cu mașina. Ne-am și sărutat, dar ea tot are o reținere. iar eu când nu o văd mă simt tare nasol fără ea. Deci într-un fel și ea mă acceptă să zic așa dacă acceptă pupicurile și îmbrățișările mele. Eu vreau mai mult cu ea. Dar ea are o reținere. E singură și matură. i-am făcut gesturi frumoase, pe unele le-a și acceptat cum are fii o prăjitură, o floare, o geantă etc. Dar nu vrea sa trecem la pasul următor, eu i-am zis că ne putem vedea pe ascuns, mă simt atras de ea, și ea de mine, altfel mi-ar fi respins îmbrățișările și săruturile date. O sun înainte de a pleca de acasă să merg să o iau de acasă, la început zice că nu mergem nicăieri, nu ieșim nicăieri, dar apoi o văd venind singură. Nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă. Și mereu când o iau ea nu se urcă în fața lângă mine se urca în spate, că zicea că o vedea lumea, iar după ce o conving cu un pupic se urcă în față lângă mine. happy Eu i-am zis ce treabă avem noi cu lumea, sa nu ii mai pese. și tot la fel îmi zice sa vin seara sa nu o vadă careva, nu ziua. Am intrat într-o relație complicată se pare sad dar nu o pot uita, dar și ea îmi dă semne că vrea, altfel aș înțelege, și aș uita-o. Ea îmi tot zice sunt prea în vârstă/matură pentru tine, iar eu îi zic că nu contează vârsta. Într-un cuvânt ne-am atașat unul de celălalt. happy

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Una zice, alta face laughing
Probabil asteapta ceva mai "substantial" de la tine, ca sa o convingi sa primesti si unicul lucru care-l vrei de la ea, sexul.
Daca femeia asta nu are obligatii (sot si copii), atunci sunteti liberi sa va scarpinati unul pe celalat, ca nu are importanta varsta, fiind amandoi majori.

| laudima22 explică (pentru Violleta2022):

Nu știu ce să zic doamnă, nu pare genul ăla de femeie. Dar dacă tot îmi acceptă toate astea, de ce nu vrea și ce vreau eu? happy Câteodată nu o mai înțeleg, ne certăm, apoi ne împăcăm, după îmi blochează nr-ul de telefon, apoi mă deblochează de pe nr. nu mai înțeleg nimic?

| Violleta2022 a răspuns (pentru laudima22):

Fiindca se joaca cu tine, ca sa primeasca mai multe cadouri si probabil mai valoroase.
Tot ce a facut pana cum nu este decat o simpla joaca, ii placi, te vrea, te intarata, dar este materialista si vrea sa vada ca esti tu dispus sa-i oferi, ca sa o convingi sa-ti cedeze.

Pai sincer sa fiu daca face toate astea, eu sunt dispus sa fac ce zice ea. Nu știu, parcă m-a vrăjit. vă spun sincer?

| Hyperion7 a răspuns (pentru laudima22):

Cam nașpa ipostaza asta, de ce nu cauți totuși pe altcineva?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru laudima22):

Pai ia si discuta serios cu ea. Mai are obligatii? Are probleme care necesita o vizita la psiholog? Puteti merge amindoi la o terapie, ceva. Sa va fi clar unde va aflati, totusi.

Asta nu-i vraja ci manipulare de pitipoanca versata, care stie sa capete ce vrea, lasandu-se greu sedusa, ca sa capete cat mai mult si mai scump.

As intelege daca era vreo adolescenta imatura, care nu stie ce vrea, care ii este frica sa o faca, dar asta-i femeie matura, versata rau, ca stie cu ce se mananca sexul, numai ca esti tu fraier si dai prea putin, de aia se jaca cu tine si te amana, ca nu a primit cat isi doreste.

Eu simt că mă place. Și că e doar rușinoasă, acum nu știu?

| laudima22 explică (pentru GabiDumitrescu):

Pai ea îmi zice ca nu, nu. și iar nu, dar dupa aia ne îmbrățișăm, pupam, eu ce sa mai înțeleg.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru laudima22):

Nu ai zis varsta, nu ai zis ce stii despre trecutul ei. O fi virgina, mai stii.

| Koria8219 a răspuns (pentru laudima22):

''Nu știu, parcă m-a vrăjit'' Nu. Esti prea prost si nici s e x nu prea ai facut la mutra care o ai asa ca orice tavalita care te baga in seama devine in ochii tai femeia fatala, tzaranushule.

| laudima22 explică (pentru Koria8219):

Pe care*

| Koria8219 a răspuns (pentru laudima22):

Pe care ce?

| KovacsB a răspuns:

Nu este convinsa ca esti alesul. Poate ca iti lipseste ceva

| Anonim13912 a răspuns:

Probabil e din cauza fricii ei. Daca zici ca e mai in varsta si ti-a si zis ca esti prea tanar pentru ea, eu asa cred. Dar sa stii ca, pas cu pas, poti sa obtii o relatie mai serioasa. Si eu am trecut prin asa ceva. La noi era destul de mare diferenta cam 20 de ani. Si locuim in acelasi sat, asa ca era si "ce zice lumea". A fost foarte greu sa inteleg de ce avea retineri. La inceput credea ca vreau doar sa-mi bat joc si ii era foarte teama sa sufere daca nu mergea relatia. Eu zic ca daca intr-adevar vrei sa te implici intr-o relatie adevarata cu ea, trebuie sa lasi ritmul pe care il marcheaza ea si sa inerci sa o intelegi cat de bine. Dar in principiu, eu zic ca e din cauza fricii.
Bafta!

| Koria8219 a răspuns:

Ia un buchet de flori, un inel si logoditi-va.

| AurelAX a răspuns:

Tu nu ai oglinda?