Imi pare rau pentru pisoi, nu e corect si animalele au drepturi ai ar trebui respectate.
Nu stiu ce sa iti zic... o sa treaca. Daca o sa ai o pisicuta noua sa speram ca o sa fie mai bine.
P.S: Nu mai fii trista, o sa fie bine.
Cred ca daii spui mamei tale daca afla ca pisoiasul te-a afectat foarte mult si mama ta nu trebuia sa-l alunge pana la moarte! trebuia sa dai vina si tu pe ea, e vina ei pana la urma era doar un pui mic cum putea el sa se descurce singur.Ia-ti unul asemanator care sa semene poate iti va alunga tristetea si poti sa spui ca s-a reincarnat fundita?
Pai sa stii ca asta ar ajuta mult...desigur iti poti spune: nu il voi uita niciodata pe(cum l-a chemat pe pisoiul ala) si intr-adevar no vei face, dar daca iti vei lua unul nou o vreme ti se va parea ca seamana cu cel vechi, dar dupa ce o sa-i vezi nazbatiile, o sai auzi torsul si ii vei simti blanita moale o sa vezi ca te va ajuta mult...si mie mi-a murit pisica sfasiata de caini si am suferit mult dar acum am alta si nu regret. oricum vechea mea pisica isi va avea locul in inima mea, insa viata merge mai departe multa bafta :X
Parerea mea : daca vrei un alt pisoy trebuie sa il gasesty sau sa iil ei de mik si sa ay grija de el sa nu il may gasesty mort si sa suferi.
Buna Zozolika, stiu cum e sa pierzi un animal foarte drag. Mi s`a intamplat si mie. Si este foarte greu. Imi pare foarte rau pentru tine. Sa`ti iei un alt pisoi ar fi o idee buna, dar sa nu crezi ca`l va putea inlocui pe cel pierdut. pote iti va alina durerea dar de uitat nu-l vei uita niciodata daca chiar l`ai iubit asa cum spui u, singurul lucru e sa-ti aduci aminte de clipele frumoase alaturi de el si sa incerci sa-i oferi si celui nou ceea ce` i`ai oferit primului {afectiune]. Eu iti doresc mult succes si sper ca te-am ajutat
Nimeni20192018 întreabă: