| AvalohAlyn a întrebat:

Mai e cineva singur/singura la parinti? Nu va simtiti frustrati sau putin tristi ca sunteti singuri la parinti si nu aveti o surioara sau un fratior? Cum crezi ca e mai bine, singur la parinti sau cu frati/surori.De ce?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

Hai sa-ti spun cum vedeam eu lucrurile mai demult si cum le vad acum. Poate o sa te simti mai bine.

Intr-un fel ai dreptate, pe la 3-14 anisori ma simteam singur, eram mereu retras, sensibil si nu aveam multi prieteni *aproape deloc*. De aceea as fi vrut si eu pe cineva alaturi de care sa ma joc. Eu unul stau la casa, o casa destul de mare la oras... La inceput era atat de plictisitor, recunosc, sa stai la casa, sa ai o gradina mare, mult loc de joaca, chiar si o masa de ping-pong dar pur si simplu sa nu ai cu cine sa te joci...Mi se parea oribil. Totusi eu l-am avut pe varul meu *cu 7 ani mai mare decat mine* si inca il am. Este unul dintre cei 3 prieteni buni ai mei.
El cred ca este prietenul alaturi de care am petrecut cel mai mult timp in aceasta vacanta chiar daca eu sunt la liceu iar el are un job. Mergem, facem sport,jucam LOL, vorbim despre filme, muzica *lucruri de genul*.
Nu m-am simtit niciodata frustrat datorita lui si a parintilor care s-au jucat mult cu mine cand eram mai mic, este adevarat, cand eram mai mic stateam mult cu dragonii mei *de jucarie, am avut o colectie mare* prin gradina si eram oarecum gelos pe colegii care aveau fratiori.
Iarasi, cand eram mic ma mai jucam si cu vara-mea chiar daca este mai mica decat mine cu vreo 3 ani. Vreo 5 ore ne intelegeam ca fratii. Dupa ne ciondaneam laughing
Eu unul am vrut sa am un frate, chiar si o sora insa nu i-am dus niciodata lipsa.

Eu unul sunt fericit sa fiu asa.
1.Nu am concurenta.
2.Totul este al meu. *Stiu, suna foarte egoist dar sunt mandru de asta* Nu sunt bun la impartitul lucrurilor.
Cred ca daca as avea un fratior/o surioara atunci ne-am certa mai mereu pe lucrurile mele. Cum vine asta? Pai Laptop, Tableta, Telefon...stii prea bine ca fratiorii iti umbla peste tot, sau cel putin banuiesti.
3.Fac ce vreau, nu depind de nimeni.
4.Nu-mi impart parintii cu nimeni, ei se concentreaza doar pe mine.

Crede-ma, stiu foarte multi frati care se inteleg foarte bine dar nu sunt in stare sa-si imparta cum trebuie lucrurile.

Mi-ar face placere sa am o surioara mai mica cu vreo 2-3 ani, as ajuta-o daca ar avea nevoie, am imparti insa prefer sa nu-mi doresc asa ceva intrucat stiu situatia unor colegi.
Prietenul meu cel mai bun are o surioara de 14 ani care ii mananca zilele. Vorbeam odata cu el la telefon cand s-a auzit un tipat pitigaiat. Eu l-am intrebat ceva de genul "Ce naiba are ma papagalul tau? Da-i una sa taca. *El chiar are papagal* Dupa mi-a zis ca se cearta cu sora-sa caci aia ii umbla prin sertare.

Deci mi-am dorit, cand eram mai mic as fi vrut sa am cu cine sa ma joc dar acum mi-a trecut acea dorinta. Sunt foarte multumit sa fiu singur la parinti, am liniste atunci cand vreau, vorbesc cu prietenii sau cu varul atunci cand vreau sa vorbesc cu cineva, nu am nevoie de un frate sau de o sora!

Da, verii mei se inteleg foarte bine. Frate si sora, se ajuta si toate cele insa nu cred ca mi-ar conveni ca unul dintre noi sa fie mereu comparat cu celalalt.

Eu sunt un fel de lup singuratic, am nevoie de linsite ca sa-mi pot "pandi" prada. Cred ca as lua-o razna, as ramane fara energie foarte repede daca as avea o surioara. Crede-ma, stiu ce zic, am ramas o data 5 ore babysitter cu vara-mea de 7 ani. Credeam ca mor. Pur si simplu copiii sunt obositori, atat am avut de zis.
A trebuit sa desenez cu ea ca sa inceteze. *Bine ca mi-a venit ideea...*

Ma simt perfect asa cum sunt, singur la parinti. Am tot suportul lor pentru mine, am linistea mea iar parintii s-au obisnuit de mult s-o pastreze. *vorba vine, am mereu muzica dar ma ajuta sa ma concentrez* Pur si simplu nu mi-ar conveni daca as avea o surioara/un frate mai mic, bagacios, care sa-mi umble prin lucruri si nu mi-ar conveni nici sa am un frate mai mare pe care sa mi-l dea mereu ai mei ca exemplu.

Este doar parerea mea. Ma simt perfect asa cum sunt.

Bafta! ஜ

| AvalohAlyn explică (pentru RainmakerX):

Cataline.Iar sunt nevoit sa-ti dau funda...imi place cu gandesti..Sincer..esti un baiat inteligent pentru varsta ta si gandesti foarte frumos si normal. Daca eram din orasul tau voiam sa te cunosc, chiar daca esti mai mic ca mine..doar pentru a-ti descoperi si mai mult inteligenta si gandirea sanatoasa.Si cum nu prea am prieteni, puteai fi unul bun.Dar asta e.Salvelaughing

| RainmakerX a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Merci! happy

Sincer, si mie imi pare bine sa intalnesc astfel de persoane *ca tine*.
Aproape toti cei pe care ii cunosc ma considera un ciudat pentru felul in care gandesc. tongue

| Sweet155 a răspuns (pentru RainmakerX):

Felicitari! Ai dat un raspuns de milioane.

| RainmakerX a răspuns (pentru Sweet155):

Multumesc frumos! happy

23 răspunsuri:
| Geanin a răspuns:

Singur ca raman toti banii si casa si tot la mine!
Muhahaha!

| AvalohAlyn explică (pentru Geanin):

laughing))) Asta daca ai casa si bani multilaughing
Esti singur la parinti, Geanin?

| Geanin a răspuns (pentru AvalohAlyn):

DA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt singura la parinti, ma simt X__X ca nu am frati/surori.
Bineinteles mai bine cu frati / surori big grin

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Eu ma consolez cu motanul meurolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Eu nu il am nici pe ala crying

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Pai adopta unul.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni eu spre exemplu nu as vrea o sora sau un frate ca sa pot avea ceva de pe urma lor: sa ma imp4umute sa ma ajute etc. Eu chiar as vrea pentru ca nu e nimic rau in asta. Spuneti voi ca sunt insuportabili copiii mai mici dar depinde cum au fost educati si in ce mediu traiesc. Cele bune

| Xpressurself a răspuns:

Depinde de persoana. sunt diferite cazuri. unora le place ca au frati altora nu le place si si-ar dori sa fi fost singuri la parinti. si eu sunt ca si tine. sincer poti sa-i spui mamei tale ca te simti singur si ca ti-ar place sa mai ai pe cineva. e ceva normal si se va bucura sa auda asta. dar daca iti va mai face un frate/sora depinde de ea si de tatal tau. in unele familii nu ajung banii si se descurca greu si cu un singur copil. trebuie sa intelegi asta daca e cazul. mai exista o varianta. sa-ti faci prieteni buni peste tot si sa ramaneti asa. prietenii adevarati sunt ca fratii. sa stii. daca-i iubesti ei simt asta si iti dau inapoi tot ce ai nevoie.

| AvalohAlyn explică (pentru Xpressurself):

Ehe.daca as mai fi fost copil sub 14 ani acum le spuneam parintilor.dar acum, e prea tarziu..am o varsta..si asta e.Ma consolez cu animalutele, chiar daca nu poate inlocui un om. Poate in alta viata o sa am un fratelaughing

| Xpressurself a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Poti sa iti faci o familie in aceasta viata si sa fiti ferciti si orce ar fi primul copil sa-i faci unca un frate/sora happy va compensa ce n-ai avut tu

| AvalohAlyn explică (pentru Xpressurself):

Buna idee.:d

| Cσcσ a răspuns:

Wow, ce norocosi sunteti voi, astia fara frati/surori!

| anonima0101 a răspuns:

Baii, nu cred ca ar trebui sa fii frustrat, adica esti singurrr, poti face ce vrei, bucura-te de asta. Eu mai am inca 3 frati si crede-ma nu vad nimic frumos in chestia asta. Bine, cu exceptia faptului ca ii iau hainele lu' sora'mea, da' ma rog. Accepta-ti soarta. Fii barbat!

| AvalohAlyn explică (pentru anonima0101):

Cand o sa ai nevoie de vreun ajutor ceva, financiar sau poate de alta natura, apelezi la frati si la surori, ca doar la cine?laughing Asa daca esti singur la cine te mai imprumuti?rolling on the floor

| nlko a răspuns:

Da, momentan...
Normal ca e mai bine cu frati/surori, dar sa nu fie mare diferenta de varsta.

| AnniaAKN a răspuns:

Sentimentele pe care le ai pentru un frate sau o sora sunt incomparabile, lasand la o parte glumele, eu am un frate mai mare si chiar nu mi-as putea imagina viata fara el, simpla lui prezenta langa mine ma bucura, e de nedescris, cred ca e cel mai mare cadou pe care Dumnezeu mi la putut da.

| AvalohAlyn explică (pentru AnniaAKN):

Foarte frumoooshappySa va iubiti mult.

| Whaveya a răspuns:

Eu am o surioara de 2 anisori si ma mandresc cu ea. E asa dulcica! Cu ea impartasesc rasul si plansul, dragostea reciproca! Nu ma plictisesc prea usor cu ea. E atat de amuzanta! Nu-mi pot imagina lumea fara ea! Cu siguranta e mai bine sa ai un fratior sau o surioara!