| Marcus432 a întrebat:

Mai e mama femeia care iti spune la 15 ani :"" tu vrei sa traiesti cu banii mei? Eu ma bat parte in parte cu tine, te dau de pamant si apoi chem politia sa te bata. Si sa te duca la scoala de corectie. Il chem pe Ovidiu sa te bata sa iti ia telefonul. Ma duc la scoala sa intreb profesorii, pshihologul, mut munti din loc pentru ce faci tu aici, ce faci? Nu mananci dimineata cartofi prajiti si bei apa? Tu esti anormal, esti indragostit? Esti anormal, urat! Esti negru! Ti-au intrat ochii in fundul capului! Te-ai tras ca tapul la c**e! Pleci de aici din casa mea! Eu nu vreau sa mori aici, du-te si mori in alta parte! Nu mai mananci? Mai sunt copii care nu au parinti langa ei, n-au tata, n-au mama dar acum traim daca nu ai tata, mergem mai departe. Asta nu inseamna ca esti afectat acum ca nu ai tata. Da meritai acum o bataie buna, cu cureua si cu biciul, daca aveai tata acum te punea la punct! Ii dau sa manance cartofi prajiti si el nu mananca asa ceva! Bai sobolanule! Imi spui tu mie ca nu mananci asa ceva? Da ce ti-am dat ****? "" vreau sa va spun ca din cauza mancarii nesanatoase pe care am mancat-o toata viata mea am un metabolism imunitar slab si m-am inbolnavit de helicobacyerpiloris si doctorul a spus ca nu am voie sa mancac prajeli si alte mancaruri nesanatoase, dar altceva decat cartofi prajiti si mancare de la fastfood nu primesc. De la un simplu virus voi ajunge in final la boli mult mai grave...
Dar ei nu ii pasa. Ea spune ca beau apa sa nu mai mananc, dar pentru "o viata sanatoasa trebuie sa bei min. 2 l de apa pe zi" ceea ce nu am fost invatat de mic. Aceasta "mama" dupa ce ca m-a batut in fiecare zi de cand ma stiu si mai are pretentii sa o respect. Eu doar nu vreau sa o mai vad! Incerc cat mai mult sa o evit si sa mananc mai sanatos, dar aceste lucruri sunt de neinteles pentru ea si in viziunea ei merit bataie peste bataie si sa sufar si sa ma injure in fiecare zi. Ba chiar in ultimul an a chemat politia de 3 ori din cauza ca nu o plac si vreau sa fiu cat mai departe de ea. Ea le-a spus politistilor ca sunt nebun si a inceput sa faca niste figuri in fata lor de nedescris. Un copil nu are absolut nici un cuvant in fata politistilor! M-au tinut in " care e problema tinerete?" de la inceput pana la sfarsit. Acum nu stiu ce as putea sa fac. Ar putea cineva sa ma ajute?

Răspuns Câştigător
| 54kuv a răspuns:

Probleme mari si ulte se pare ca sunt acolo. iar tu esti total complesit. as lua legatura cu cei de la telefonul copilului care ti-au raspuns aici. am facut voluntariat pentru ceva de genul si chiar pot ajuta.
eram cam de varsta ta daca nu mai mic cand am trecut prin ceva asemanator vizavi de regimul alimentar. si am inceput sa-mi gatesc singur. si era toata lumea fericita. poate ar trebui sa incercisi tu asta. unde mai pui ca cand eu faceam asta nici la biblioteca nu gaseam prea multe surse de informare vizavi de mod de alimentare sanatos si medicina alternativa. astazi world wide web face ca viata ta sa fie mai simpla la unele capitole.
spor

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Sa pleci de acolo si sa iti cauti un loc de munca adecvat pentru varsta ta, daca ai putin noroc cineva te va remarca si te va lua in familia lui, nu poti sti niciodata, cateodata strainii ne pot fi mai buni prieteni decat familia.
E clar ca mama ta are probleme mintale.

| Freya1 a răspuns:

Eu nu stiu exact care este problema la tine in familie.Mama ta e nebună sau mai faci si tu alte boacane.
Dacă e așa cum spui atunci ai probleme grave si ar trebui să vorbești cu cineva din familie (bunici, mătuși, unchi) sa te ia de acolo.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

| Marcus432 explică (pentru 116111 TelefonulCopilului):

Daca se mai intampla situati de genul si chiar nu voi putea sa trec peste, o sa va cer ajutorul. Multumes.

| Rd79 a răspuns:

1. Ce ai tu e o bacterie, nu un virus, si se trateaza simplu.
2. Daca mama ta nu gateste sanatos, de ce nu gatesti tu?

| Lizuca1234 a răspuns:

Povestea ta e destul de evaziva. Sa inteleg ca nu mai ai tata si esti afectat. Sa inteleg ca aveti o situatie materiala care nu va permite decat cartofi prajiti sau ca mamei tale ii e lene sa gateasca? Ii raspunzi urat, jignesti? In orice caz, ea in nici un caz nu ar trebui sa iti vorbeasca asa. Daca nu ai rude unde te poti refugia o perioada, cere ajutor protectiei copilului...desi nu cred ca ti-ar convenisa stai la orfelinat. Esti minor deci inca nu poti decide in totalitate pentru tine. Ar fi de folos mai multe detalii.se pare ca in ziua de azi exista tot mai multe probleme de acest gen.e trist, foarte trist

| Marcus432 explică (pentru Lizuca1234):

Nu sunt afectat ca nu am tata, si pur si simplu nu vrea sa cumpere si sa gateasca mancare sanatoasa. Nu stiu de ce. Cred ca nu am ce sa fac. Nu vreau nici la orfelinat.