Daca arati binisor, nu scapi neochit de vreuna in scoala, nu mai ai nevoie din afara scolii, facultatii, nici nu mai ajungi la aplicatii de dating.
Or sa aiba ele grija sa simti ca te plac, si mergi la sigur apoi.
Daca ti-ai pus problema deja pentru in afara scolii, ceva nu e in ordine.
Nu te lua după moda lumii acesteia, lume ce nu cunoaște pe Dumnezeu.
Relația apropiată cu o persoană de sex opus se face numai în scopul căsătoriei; adică când amândoi sunt pregătiți și psihic și financiar pentru căsătorie.
Pe site-ul www.viatatsisanatate.ro și la librăria SolaScriptura din localitatea ta, vei găsi cărți în privința relațiilor. Cele mai bune cărți.
Ei aleargă după femeie în loc să alerge după Dumnezeu...nici nau habar cât rău își fac. îl dau pe Dumnezeu la o parte pentru o femeie...ei încă nu văd nu știu dar nici nu vor să vadă si sa știe le convine mai mult o femeie in loc de Dumnezeu aicia incepe prima ruptură cu Adevărat il înlocuim pe Dumnezeu cu bărbați și femei. Nu Suntem mulțumiți cu 1 și mai mulți "prieteni" parteneri "experiențe" sexuale nu ne mai săturăm o dată de Prostie.
Nu, cartierele sunt pustii, centele oraselor si locurile de vizitat sunt doar cupluri si pasarici cu copii.
Doar la munca ar fi ramas singura solutie cat de cat ok dar nu e o idee prea rasarita.
Daca nu deții arta seducției e imposibil să cucerești o fata online! Face to face îți va fi mai ușor dar și acolo te impui daca ai bani și mașina, daca ești sărac nu o să se mai întâlnească cu tine și a doua oară.
Okay, dar unde se pot intalni fete?
La locul de munca,la baruri,parcuri,prin intermediul neamului său a tovarășilor! Poți să le întâlnești și în zona dar degeaba le găsești daca nu știi să vorbești cu ele! Lor nu le plac băieții sensibili, timizi, rușinoși, ii prefera in detrimentul lor ăștia mai șmecheri, fetele iubesc cocalarii din păcate nu băieții buni și cuminți.
M-am întâlnit cu el în ziua plină când am rămas în haos singur fără niciun ajutor din partea nimănui nu știam unde să mă mai duc ce sa fac eram pierdut rătăcit singur și am găsit ușile deschise și am intrat în nautru și am ieșit noapte târziu Nou născu și am pus toate întrebările și am primit toate răspunsurile acum nu mai sund orb nici dacă îmi doresc si îmi închid ochii cu intenție văd aud știu... Îți mulțumesc Doamne Dumnezeule pentru Aboslut totul.
Ești romantic onur?
Este despre Dumnezeu eu nu știu cei în mintea ta.
Nu eu nu știu să fiu romantica eu știu să fiu eu însumi cine sunt eu în felul meu de a fi.
Scuze boss am făcut și eu o gluma! Cum ești, ești bine?
N-ai greșit cu nimic boss stai liniștit frate ce sa fac uite aicia și eu cu noi stau și răspund si ajut cum pot și eu...
Ai grija sa nu îți pierzi iar contul. Foarte bine faci.
Nu am de ce să mă tem rămân aicia atât timp cât se consideră că ajut eu ajut cu tot sufletul și inima mea atâta cât pot si eu și știu si eu dacă se consideră ca prezența mea face deranj și irită pe careva și cineva să-mi blocheze contul și eu nici că nu mai vin înapoi și nici că alt cont numi voi mai face vreodată alegere este la ei eu nu sunt aicia pentru a apărea în tabel primul sau să am Rank 1 eu sunt aicia doar sa ajut Dumnezeu știe de ce sunt eu aicia cu Adevărat și asta îmi este de ajuns mie
Ești un băiat simpatic noi te vrem aici mereu
Dumnezeul este mare.
anonim_4396 întreabă: