Mai exista barbati sinceri, tandri capabil de sentimente? daca raspunsul la intrebarea mea e da, atunci si raspunsul la intrebarea ta e da.
Zi fratioare asa! M-am linistit! Ce experienta ai tu mai modela? Extraordnar... ne dai lectii ca nu mai sunt barbati capabili de sentimente. Dar o femeie mai e capabila sa fie lady, sa se poarte ca o femeie, sa fie feminina in ultima instanta? Le vad pe strada - vorbesc ca dracu, nu-s in stare sa scoata 2 vorbe, pentru ca evident sunt modele si o ard dive [fara BAC, ca-i la moda]. Sunt interesate de portofelul lu' mister si de ce masina are el si cat de mare o are - casa la ce te gandeai iubita pitzi. Si atunci nu-i mai bine sa mai estompati voi emanciparea asta si sa deveniti mai pamantene si mai putin dispuse la varste la care prostia si ghiorlania sunt religii [22-28 ani] sa dati lectii de cum sa fie un barbat? Parerea mea! Vorba nu nentu' Vacaroiu! Si acum injura-ma cat vrei! Ma doare fix cat ma doare ca la coltu' strazii sta unu cu punga de aurolac la gura!
Nici nu ma deranjez sa iti citesc tot comentariul ca din primele randuri se vede ca esti un frustrat. Iti zic doar atat nu sunt "modela" si nu am sustinut nicaieri ca barbatii nu sunt capabili de sentimente, si nici nu dau lectii nimanui. Hai pa ca esti pe langa!
Cred ca ti-e ciuda ca eu am luat funda nu tu, hahaha altfel nu imi explic rafunirea asta exagerata si deplasata, sau poate te-au respins prea mult femei sau poate alergi dupa tipul ala de fata "asistenta tv" si te miri ca nu se stie purta.
Rabufnire*
Ps: cine te pune sa te combini cu alea care nu isi pot lua bacul? cum iti asterni asa dormi. eu tocmai am absolvi dreptul la babes bolyai, nu am avut niciodata un iubit plin de bani sau cu multi ani mai mare decat mine, ba chiar am facut bani singura, si nu la videochat sau modeling ci de pe postul de online exective, stii ce e aia? am invatat singura sa fac web design si aplicatii; Evident ca sa stii astfel de lucruri ar trebui sa ma cunosti, iar tu nu ma cunosti, doar ataci, judeci, jignesti asa in necunostiinta de cauza pentru ca esti un ratat si un frustrat si iti meriti soarta! Continua cu prejudecatiile si generalizarea ca vei ajunge departe.
Auzi bai prompteristo! Respecti cu strictete stravechiul proverb "..., noroc sa ai!" Ma doare in... de funda ta, oriunde ar fi aceea, dar - uite un prilej de cum putem sa fim imbecili! Eu nu stiu ce inseamna "rafunirea" - dar e bine sa ne adresam cu incredere Academiei Romane. Asa ca tu esti mai guraliva de felul tau. si ai impresia ca frumusetea ta impresionanta va dura. Ce sa vezi! Nu! Si ce sa mai vezi? Esti excesiv de proasta!
Multumesc de raspuns. Ai dreptate.
Exista si femei sincere si capabile de sentimente, exista si barbati capabil de sinceritate si capabili sa aiba sentimente, dar cu o singura conditie: sa stii unde sa cauti! Mai rar gasesti, dar cand vei gasi...
Mă regăsesc în descrierea ta. Nu că m-aş lăuda, dar vreau să şti că există chiar dacă sunt rare.
Ha! Frumos. Mi a placut. Va multumesc tuturor pentru sfaturi inteligente, amuzante, utile. O noapte cat mai linistita.
Isi doresc la fel
Da sunt, doar că majoritatea le ignoră. Sunt acele fete care sunt cuminți care nu te dau pe spate pentru simplu fapt că nu se îmbracă sau nu se comportă precum landrele pe care toți le plac...
Există, trebuie să cauți și să acorzi atenție și altor fete nu numai celor care ți-ar place să le... și să le...
''Să le. și să le.''
Că nu o fi așa...
Știu că din păcate așa e, mi-a plăcut doar cât de la obiect ai spus-o tu.
Păi de ce să ne mai ascundem după deget acum... cu toții știm ce e în ziua de azi în rândul tineretului... de la vârste fragede sex, amsturbare la greu de la 12-13-14 ani, obsesii, fantezii sexuale și nu numai asta. Trist.
Desigur ca exista.
Sa-ti spun ceva, femeile nu sunt la fel, e o mare greseala sa crezi asta.
Ele, au doar aceeasi psihologie, in nici un caz nu sunt la fel.
Da, citeste "Femeia la 30 de ani" scrisa de Honore de Balzac.
O femeie este sincera si tandra doar atunci cand gaseste in tine barbatul care sa merite aceasta atitudine din partea ei. Fii mai increzator in tine si-ai sa vezi ca o sa gasesti ce cauti!
Nu-i adevărat. Sunt unele fete drăguţe, cuminţi şi tocmai din faptul că sunt 'cuminţi ' nu le vrea nimeni. Trăim într-o lume foarte aiurea.
Sunt asfel de femei dar rar, in ziua de azi sunt femei care sunt numai dupa bani... Unii barbati nu apreciaza fetele pentru interiorul lor, asta este rau, vorba aia ''Barbatii vor fete cuminti dar sunt lesinati dupa c**ve''
Da,maii exista mii de femeii crede-ma!
Sper ca te=am ajutat!
O zii placuta iti doresc!