| CatalinCata a întrebat:

Mai exista fete serioase, sincere, cu buna credinta si bun simt pe lumea asta?
Daca da, unde pot fi gasite?

Răspuns Câştigător
| Amelie_2576 a răspuns:

Da, se mai gasesc, cu siguranta. Intotdeauna se vor gasi atat fete ok, cat si baieti ok, desi ce e bun e rar, dupa cum se stie deja.

Daca esti sau vei fi student, un loc bun de intalnit fete serioase, dar si dragute este BCU (Biblioteca Centrala Universitara) de langa Piata Revolutiei. Mai ales in preajma sesiunilor, multe studente pot fi intalnite acolo. Fiindca nu se poate manca in interior, lumea iese la o gustare in fata cladirii si acolo poti intra in vorba.

Mai poti intalni fete serioase prin intermediul prietenilor (seriosi si ei) sau la un curs hobby (de dans, limbi straine). Chiar am vazut cupluri formandu-se la cursurile hobby.

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista baieti care sa le merite? Unde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai exista si fete serioase sincere cu buna credinta si bun simt dar sunt foarte greu de gasit:X

| Amaliamalia a răspuns:

Cu siguranta nu in baruri, sau alte locuri publice periculoase si comune. Probabil la mici petreceri, excursii, iarna de exemplu: partii de schi, patinoare, etcwinking

| ChocaholicBi a răspuns:

DA! Si le vai gasi tu in timp! Funda?

| CatalinCata explică:

Aceeasi intrebare poate fi pusa si in cazul baietilor.
Daca stam sa ne gandim cine merita pe cine, nu ajungem nicaieri.

| thealchemist a răspuns:

Daca tu nici nu crezi ca exista si generalizezi in asa hal, de ce ai merita sa gasesti tu una?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde esti?

| mihaibrasov a răspuns:

Exista. in trecut.

| pisoias a răspuns:

Bineinteles.Numai ca de cele mai multe ori sunt considerate inapoiate si plictisitoare.

| byencutza95 a răspuns:

Eu una cred ca exista. mai rare, dar exista.multa bafta! happy ( bianca_dobry_95)

| Liviu a răspuns:

Mosule
Fetele cuminti
Nu le gasesti la oras -.^ sau asa'
Le gasesti in scoli la sate la comune mai micihappy
( nu zic ca acolo nu or fii si fete " rele " )
Depinde cum vrei s-o ieihappy

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Da, mai exista dar trebuie sa le cauti tu, bine, bine.
Si pe site sunt fete serioase, sincere si cu mult bun simt, dar nu sunt toate disponibile.
Le poti gasi prin oras, la scoala, dar nu in cluburi, baruri.

O seara placutahappy

| NickiMinaj a răspuns:

Pe Marte. E mai greu pana ajungi, dar te descurci tu, esti baiat mare.

| Georgiana05 a răspuns:

Da, mai pot fi gasite, insa locul exact nu exista. Poti sa dai peste ea pe strada, poti s-o vezi prin oras, etc.

| fabiola a răspuns:

Nu dispera, ce-i al tau e pus de-o parte...asa ca numai tu vei stii unde o gasesti!

| Zenithf a răspuns:

Daca nu cumva am luat-o eu pe ultima (de sotie), atunci mai sunt si altele. happy

| Ingerasull99 a răspuns:

Buna rau intrebarea, de ceva timp se gasesc mai greu fete serioase si care vor relatii serioase nu doar pierdere de timp.
Le poti gasi prin oras cu mamele dupa ele in mod sigur.

| AneZniP a răspuns:

O sa gasesti uh o fata cum iti trebuie tie pana la urma urmei

| gigiro a răspuns:

Fetele serioase sunt peste tot, numai ca stau ascunse. Ele sunt de obicei inteligente si stau in anonimat. Vor sa fie descoperite, nu sar ca paduchele in frunte. Cauta chiar in clasa ta, si ai sa vezi ca exista si asa ceva. Cauta in biblioteci, in muzee, in parcuri, la cenacluri literare, in organizatiile de beneficii, teatru, opera, olimpiade, etc. Vezi tu, astfel de fete nu prea au timp de mess, de chat si alte flirturi.pentru ca nu au timp de pierdut, isi ajuta mamele la treburile gospodaresti, nu merg in cluburi. Deci, daca doresti o fata buna, invata mai intai unde o poti gasi.

| pinguinuVerde a răspuns:

Există destul de multe pe lumea asta, şi mă mir că mai există. Dar se nasc şi proşti crescuţii.
Sunt foarte multe fete serioase, oneste, credincioase, cum ziceai tu, dar cine le merită? Tu te-ai gândit, le meriţi? Nu lua în nume de rău dar ele există, dar mulţi din obisnuinţă, îşi bat joc.
Pot fi găsite dacă le cauţi binewinking.
Pa, paa! wave

| Cătălina a răspuns:

Exista, numai ca trebuie sa fii foarte atent unde cauti.

De multe ori, aparentele insala amarnic.Secretul e sa stii ce vrei.

| yonela_3975 a răspuns:

Vreau sa-mi fac o prietena si nu gasesc toate fetele(serioase) sa apeleze la mine...laughing))))

| pwp a răspuns:

Dar baieti care sa nu insele mai exista? big grin

| CatalinCata explică:

Exista si baieti care sa nu insele, ti-o spun cu toata sinceritatea, daca nu vrei sa crezi, este problema ta.

| erik a răspuns:

"pe lumea asta", nu? pe cealalta sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bun raspuns!

| Sorin_Popa_1983 a răspuns:

Nu cred

| Petrica_Apetreii_1988 a răspuns:

Domnul stie unde

| Rusu_Ioan_1988 a răspuns:

Buna ma numesc IONUT am 25 de ani curind, am sa inplinesc 26 si eu cred ca mai sunt undeva fete serioase de incredere care stiu sa iubeasca sincer, si curat fata de Dumnezeu, am tot incercat ...de nenumarate ori sa gasesc acea fata speciala unica, dar dinpacate fara rezultat, scriu aici voua poate aici, mai exista, macar o singura inima curata, un singur suflet care sa stie sa iubeasca sincer ...am suferi foarte mult in viata datorita, persoanelor care nu au stiut sa ma pretuieasca, pentru ceia ce sunt
daca este o fata carui iar face placere sa conversam sa ma descopere, sa o decopar ...sa stim unul de altul, ce intentii avem in viata, pe viitor, va multumesc pentru colaborare, va doresc o saptamia minunata incontinoare

| Plescaciuc_Andrei_1989 a răspuns:

Buna ziua caut o fata sincera si serioasa dunt din Suceava am25ani ma poti suna0741552752 sau da mi msj fara minciuni Andrei ma numesc