| Flydream a întrebat:

Mai exista in ziua de astazi dragoste adevarata, necorupta de infiltratiile cotidiene, si e materialismul morbid? mai exista in ziua de azi, femei care sa iubeasca sufletul unui barbat si nu portofelul doldora din buzunar? Voi ce credeti? eu zic ca nu mai exista...

Răspuns Câştigător
| elenis85 a răspuns:

Mai exista, dar raritati. azi in Ro imaginea de pizipoanca e in mare voga, mai tarziu or sa sse trezeasca si ele dar va fi prea tarziu, stai linistit ce e al tau e pus deoparte si sut inca fete care stiu ce conteaza intr-adevar in viata, putine dar exista, alea in schimb nu sar asa in evidenta si nu incearca sa se afirme prin poze sau iesiri in cluburi cat mai selecte, si nu te chinui sa le cauti tu pe ele. alea vin ele la tine daca vad intr-adevar ca poti sa le oferi ceea ce cauta ele si anume dimineata sa aiba patul plin si portofelul gol nu patul gol si portofelul plin

| Flydream explică (pentru elenis85):

Poate ai dreptate...poate.Desi tind in continuare sa cred ca nu mai exista fete care sa stie cu adevarat definitia fericirii.Majoritatea isi doresc, doar ce nu pot avea.Normal ca in cluburi,nu o sa gasesti niciodata,ceea ce cauti,insa de cele mai multe ori, ma intreb, daca mai am ce sa caut.In fine.

14 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu zic ca de obicei gasesti ceea ce cauti, sau mai bine zis ca nu poti sa ai asteptari de la altcineva, cand nu te gandesti ca sa implinesti si tu asteptarile probabile ale altcuiva.
Asa cum a zis mariana20, baietii cu bani erau prea fete palide ca sa-si piarda vremea cu ei. Tu cum esti, ca sa crezi ca o fata inimoasa ar putea sa stea cu tine?

| Flydream explică (pentru Zenithf):

Asa crezi tu, insa cateodata cauti o eternitate si nu gasesti niciodata.

| Zenithf a răspuns (pentru Flydream):

Ai dreptate, de obicei se intampla asa cand unul se crede Luceafarul si ed fapt nu-i decat alt chistoc de pe strada. Daca are o apreciere corecta despre sine si asteptari realiste de la viata, de obicei isi intalneste perechea.

Stiu ce insinuezi...nu ma cred Luceafar si nici nu sunt, insa daca tie ti-ar conveni sa ai o c...va langa tine, jos palaria.Bravo,si la mai multe inainte.

In general, doar persoanele frustrate afiseaza poze trucate pe un site.De ce oare? le e rusine cu a lor infatisare?

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Fetele nu stiu sa se descurce in legatura cu muncitul si au 2 solutii...ori centura ori sa isi caute iubit cu bani care sa le plateasca consumatiile si toate cele.Nasoale rau fetele din ziua de azi, prea mult accent pe materialism si fite.

| mariana20 a răspuns:

Nu vreau sa ma laud, dar sa stii ca exista.Eu cel putin asa sunt.Am avut nenumarate ocazii sa stau cu baieti cu bani si masini, dar in locul lor am ales un sufet cald.Si nici nu sunt vreo uratare, de multe ori mi sa zic sa urmez o cariera de fotomodel sau sa profit de pe cei cu bani.Azi sunt casatorita cu un baiat care din punct de vedere material nu are ce imi oferii.Eu il iubesc pentru sufletu lui, pentru cum se poarta, pentru frumusetea lui.Sunt rare fetele care gandesc ca minestraight face din pacate banii sunt prioritari. Poate ma crezi sau poate nu, dar nu am nici un motiv sa te mint si sunt sigura ca iti vei gasi si tu o fata care sa te merite.Bafta

| Flydream explică (pentru mariana20):

Bravo...esti o raritate. Dupa cum ai spus si tu, din pacate nu toate fetele gandesc ca si tine.

| CityOfSatan a răspuns:

Sunt de acord cu tine! Femeile se orienteaza dupa situatia financiara a barbatului, si sentimentele, daca ma intrebi pe mine, sunt de domeniul trecutului! Nu investi sentimente in nicio fata, nici dupa o viata intreaga nu stii cand e in stare sa iti faca figura! Take carewinking.

| DeeaMarry a răspuns:

Te asigur ca mai exista. Eu, ca adolescenta si ca viitoare femeie matura pot sa te asigur de asta. Nu am avut o situatie si nu am o situatie materiala extrem de buna, insa nu mi-a lipsit nimic niciodata. De multe ori as fi preferat sa schimb banii pe care ii aveam cu alte lucruri mai importante. Am un prieten cu o conditie materiala asemanatoare cu a mea. Nu imi place sa il vad cum cheltuieste bani cu mine. M-am indragostit de el datorita inteligentei si maturitatii de care dadea dovada, fara sa imi pese de banii lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca da.fiindca portofelul meu nu e doldora si totusi imi spune ca iubameste dupa 22 de ani de vietuire permanenta si neintrerupta decat de despartiri temporale scurte si nesemnificative.da tu de ce nu mai crezi? fiindca te cunosti pi tine insasi? sau pe celelalte insele? materialism morbid? cine naiba ar vrea o garsoniera la bellu, in loc de o vila in pipera?

| danielutzica a răspuns:

Mai sunt, dar rare. Trebuie sa stii unde sa cauti, dar nu in discoteci, cluburi, facebook-ul cu poze mai indecente.

| tensazangetsu a răspuns:

Dupa cite am vazt pot sa zic sigur ca nu exista dar daca exista ii foarte rara

Întrebări similare