O Femeie puternica are asteptari MARI. Daca este o vrajitoare rea ce zboara pe matura ziua Dar noapte este o printesa ce rupe patul in doua cu tine. Atunci fi cu EA TOATA VIATA. Iar ca bonus am sa-ti mai spun cateva cuvinte.1- Asteaptate sa devina si mai rea ziua. obisnuieste-te cu gandul ca va fi din ce in ce mai greu. 2- Fi punctual 3- nu o minti NICIODATA 4-Fi calm cand ea e nervoasa. 5-FA BANI. 6-Nu iti pierde simtul umorului. Toatea astea SIMULTAN
fain raspuns.
din partea mea... cauta alta. o sa iti fie mai bine. chiar daca nu ai sa mai intrazii nu ai sa tii lingura cum ii place ei, daca ai sa tii si lingura cum ii place nu ai sa ai haina potrivita, daca iei si haina potrivita de ce prietenul tau a spus asa ceva. si ceea ce iti place tie cat conteaza? care e rolul tau in aceasta relatie? daca ar fi sa pui intr-o balanta opinia/ doleanta ei si opinia/ doleanta ta care ar atarna mai mult?
chiar iti doresti asa ceva?
Bun raspuns. dar tipul care a pus intrebarea face exact opusul lucririlor care le-ai precizat tu!
Daca nu discuti cu ea sa inteleaga ce te deranjeaza o sa ajungi sub papucul ei. Asta in cazul in care nu va despartiti . Oricum tu nu spui ca o iubesti, ci precizezi ca ea te iubeste, si spui "asa zisa mea iubita".
Deci e clar ca sentimentele nu prea sunt la fel.In cazul asta ar trebui sa iei o decizie. Bafta!
O iubesc dar nu o pot numi iubita deoarece prin comportamentul ei m-a facut si ma face in continuare sa nu mai cred acest lucru.
Spune-i ca daca nu isi schimba comportamentul (si nu uita sa ii dai si detalii despre greselile facute in caz ca le-a uitat), nu ai de ales si trebuie sa isi vada fiecare de viata lui ca pe acelasi drum nu mai merge
Daca te va iubii cu adevarat va incerca sa se schimbe. Acorda-i ceva timp si vezi cum se comporta. Daca revine la vechile obiceiuri fa-i cum consideri mai bine. Bafta!
Nu ai precizat de ce "asa zisa ta iubita" se enerveaza din orice. Se enerveaza din orice pentru ca s-a saturat de minciuni, de pretexte ca sa nu va vedeti, s-a saturat sa o ignori.Gandeste-te si la binele ei daca zici ca o iubesti, pentru ca in cazul tau nu prea se vede.E foarte frustrant pentru "asa zisa ta iubita" sa o minti ca o iubesti cand tu de fapt esti indiferent, te porti urat cu ea si o minti mereu. Cum crezi ca ea te va respecta pe tine daca tu nu o respecti pe ea?
Sugereaza-i sa se relaxeze putin. Cum poate sa te iubeasca daca nu te priveste in ochi pentru ca ai intarziat 5 minute? Pune-o sa iti raspunda la intrebarea asta.
Exista doua explicatii ori asa e felul ei, se enerveaza din orice; ori te iubeste mult si din cauza asta e posesiva. Cel mai bine e sa vorbesti cu ea, sa-i spui ce te deranjeaza. De cele mai multe ori prin comunicare se rezolva problemele
Eu cred ca tine la tine si nu are incredere ea pur si simplu se teme k o sa te piarda. intelege-o si u, explica-i k te deranjeaza comportamentul ei si spune-i k tu tii la ea si ce mai crezi u