Eu daca as mia fi tanar si as avea mintea de acum m-as insura cu una mai batrana. E o vorba romaneasca ce are un foarte mare sambure de adevar:. Nu ti-om pot spune cum ii ca-i porcoasa dar esenta este ca scula barabtului e buna pana-i tare iar a femeii pana moare.
Conteaza doar ca amandoi sa fie maturi la minte si pe aceeasi lungime de unda. Nu conteaza varsta cronologica, conteaza varsta mentala (care asta cam greu se afla). Gandeste-te la un cuplu care amandoi am 19 ani. Ce crezi? Se vor intelege? Sunt sanse sa nu, deoarece unul poate fi mai imatur decat celalalt si asa se pot creea certuri CHIAR DACA sunt de aceeasi varsta. Deci da, merita. Succes! Adica merita incercat.
O relatie de genul crezi ca ar fi gresita? Ce cautam intr-o relatie e intelegere si iubire, nu cautam ani. Plus ca merita deoarece si eu am cazul de fata, si pot spune ca imi plac mult mai mult fetele mai mature
De ce nu?! Doar nu discuta cu buletinul pe masa
fie el e mai matur, fie ea mai copilaroasa, sau nu neaparat, important este sa se inteleaga
3 ani nu-s nimic, credeam ca spui ceva de vreo diferenta de 30 acolo-i bai
Daca stii sa ascunzi chestia asta fata de restul persoanelor, ar fi blana, parerea mea. Dar sa nu spuneti nimanui ca este +18, este riscant, tinand cont ca nu mai poti avea incredere in nimeni. Eu zic sa iti traiesti viata si sa te distrezi, va doresc o relatie de lunga durata si un an nou fericit!