| fl0r a întrebat:

Mai poate fi considerata prietena persoana care te da la o parte imediat dupa ce tu ai plecat din tara, avand in vedere faptul ca inainte de a pleca iti spunea ca ii va fi dor, ca nu te uita (mai si plange!). bla bla. iar acum, nici macar nu iti mai raspunde pe mess? tine'ti cont ca e o prietenie de 17-18 ani? mersi straight face

Răspuns Câştigător
| deeutzabr a răspuns:

Eu cred ca nu, eu am patit la fel si eu am avut o prietena la fel ca si tine ne cunosteam de 21de ani, am crescut impreuna si dupa ce am plecat nici nu am mai vb cu ea deca de vreo 3ori in 3ani de zile. Poate sunt prea ocupate

10 răspunsuri:
| Pustii a răspuns:

Ar trebuii sa discutzi cu ea decat sa iei decizii pripite

Abh
| Abh a răspuns:

Depinde ce fel de om e, eu sunt o persoana mai rece si cateodata nu dau prietenii de mine cate doua saptamani, insa i-am obisnuit si asta nu inseamna ca nu suntem prieteni buni. Persoana asta de care zici tu poate are ceva probleme momentan, nu sari la interpretari.

April
| April a răspuns:

Prieteniile nu se masoara in ani, ci in ohmi.Care este, pare-mi-se unitatea de masura a rezistentei! Si in ajutorul acestei afirmatii vine si stravechiul proverb:"Ochii care nu se vad, se uita!"Totusi, nu e cazul sa te declari dezamagit asa de devreme.Increderea e un cuvant miraculos dar vindecator de suflete!

| 61n4 a răspuns:

Wow. gandeste-te ca poate are alte probleme... vorbeste cu ea neaparat si vezi ce se intampla... poate este suparata ca lumea e rea si baga strambe sau sti si tu ca distanta distruge multe prietenii.probabil ca atunci can veti lua legatura o sa aveti multe sa va povestitiwinking linisteste-te

Stefan
| Stefan a răspuns:

''Ochii care nu se vad se uita '' departarea, reduce treptat intensitatea legaturilor sufletesti, sfarsind in uitare.

| microb9 a răspuns:

Vorbeste cu ea si vezi de ce te ignora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Departarea isi va spune cuvintul mereu.

| カルメン a răspuns:

Sh mie mi s-a intamplat astasadtot asa imi zicea sh mie ca ii va fi dor de mine sh lucruride acest gen... dar cand am venit nici macar nu ma mai baga in seamastraight face deoarec isi facuse alte prietene.eram prietene de 8 ani sh aveam foarte mare incredere in ea, o sunam tot timpul sh imi zicea ca ii e dor de mine sh ca abia asteapta sa vin sh cand am venit am avut o mare surprizasadcand am venit ii ziceam sa iesim in oras imi zicea ca nu poate ca nu o lasa sh apoi aflam ca de fapt fusese in oras cu noile ei "prietene"...sh dp am renuntat eu sa o mai bag in seama!

| uite aici a răspuns:

Nu prea exista prieteni adevarati si ea cu siguranta nu se gaseste printre aceea

| NoName1234 a răspuns:

Cand ai ocazia sa vorbesti cu ea, faceti o decizie finala, daca va continuati prietenia, sau daca va despartiti si va faceti alti prieteni, poate ca inca tie prietena doar ca nu are timp sa vorbeasca cu tine happy