| mi4ai a întrebat:

Mai scrie cineva din italia? aveti,, probleme "? din cauza problemelor facute de compatriotii nostri?(UNII)

Răspuns Câştigător
| miriam a răspuns:

In Italia nu doar tigani fact oate relele de care se vorbeste, cel mai rusinos pentru noi este ca la major parte din romani fac fel si fel de scandaluri, nu trebuie auncata toata vina asupra tiganilor. Apoi mai depinde si de fiecare dintre noi cum se comporta si ce locuri frecventeaza, daca ti-ai vazut de treaba ta si stai de-o parte nu prea are cineva ce sa-ti reproseze, trebuie doar sa inveti sa eviti locurile rau vazute si scandalurile.In schimb pentru cei ce se expun este posibil aibe de suferit de pe urma asa-zisilor compatrioti, care au uitat de unde au plecat si se cred tari si mari intr-o tara care nu le apartine, facand astfel rau celor care au venit cu intentii bune.

5 răspunsuri:
| gabrielutzu a răspuns:

Problemele din italia sunt facute de catre tiganii din Romania, pe care eu nu-i consider a fi compatriti, patria lor nu este aceasta tara, cum nici continentul lor nu este Europa, ci Asia.
Ar trebui toti stransi din toata Europa si trimisi in India, si daca nu vor, eventual in SUA...

| afrodita17 a răspuns:

Nici eu nu pot suporta tiganii insa sunt si romani care nu se pot numi oameni.nu le inteleg deloc comportamentul. spre ex:in noaptea de anul nou, o prietena de-a mea de 17 ani din bacau, era in italia la parinti si iesise ca toti oamenii in ''centru''sa vada artificiile, etc... a fost desfigurata si violata de 4 romani...

| simpluEu. a răspuns:

Ba eu sunt in Roma
sau mai linistit treburile...eu unu nu am avut prb niciodata...sunt oameni si oameni... unii sunt constienti ca nu toti romanii sunt la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt rrom dar an scginb am ogramada de prieteni romani si nu sunt toti cuminti fac poate mai mult rau decat rromi si noi ai suportam nu le reprosam nimic dar va zic ceva un roman traieste antre 10 rromi dar un rrom nu traieste antre 10 romani asta e noi suntem vinovati dor ca nisespune rromi atat tot

| claudia_2368 a răspuns:

Cine își vede de treabă (respectă legile și normele de convețuire în societate) nu are probleme în Italia și în orice țară.
Și trebuie adăugat că natura umană este la fel peste tot.