anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai vreau si alte pareri in legatura cu aceasta intrebare. V-ar placea sau v-ati uita la un baiat, care este pensat, frezat, imbracat la moda, dragut, inaltime 1.72, kg 60, dar tot ce il strica sunt niste pete rosii ramase de la acnee, cateva, va dati seama ca m-am referit la mine., poate o sa spuneti ca nu conteaza fizicul atat de mult si sufletul, dar in general, orice persoana se uita la aspect dupa la restul, deci, fetele. un raspuns?

50 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Dacă vrei un răspuns clar, o poză ar fi ajutat mult mai mult. Nu pot să-mi dau seama doar dintr-o desciere (vagă) cum arăţi. Dar, ca idee, să ştii că există o chestie numită fond de ten.

| DonMecanico a răspuns (pentru Paulla):

Da sa stii, dar n-a, cum sa-ti spun, o poza recenta n-am si nu stiu daca avea rost o poza, nu vream comentarii aberante de la alti/alte pupeze, intelegi ce-am vrut sa zic, si nu stiu, cu fondul de ten unii spun ca mai mult face rau altii imi recomanda aceasta idee, nu stiu, nu m-am dat niciodata cu fond de ten.

| mona a răspuns:

Pe mine nu m-ar deranja niste pete si in concluzie cred ca toti avem cate un defect care facem orice sa-l ascundem cat mai bine

| anss23 a răspuns:

Nu m-ar deranja nimic la acest baiat, decat faptul ca pune atata importanta pe aspectul fizic.big grin

| DonMecanico a răspuns (pentru anss23):

Nu te-ar deranja nimic? nu pun atata importanta, dar ca sa ii atragi privirea la o fata, se tine cont de fizicul lui. pentru ca la inceput, cand il vezi, nu stii ' ma asta are comportamentul bun, stie cum sa se comporte cu fetele, e sufletist, tine la o persoana si asa mai departe '.

| anss23 a răspuns (pentru DonMecanico):

Depinde privirea carui tip de fata vrei sa atragi.Crezi sau nu,unele fete chiar nu pun aproape nicio importanta pe aspectul fizic,si doar faptul ca un baiat e pensat,aranjat nu inseamna ca e bun la suflet sau ca stie sa se comporte cu fetele.
Fiecare fata cauta diferite calitati la un baiat,deci nu trebuie sa te straduiesti sa arati asa cum crezi ca le place fetelor,este bine ca ai grija de aspectul tau fizic, chiar si ca te pensezi daca crezi ca ai nevoie, dar conteaza si personalitatea, comportametul, limbajul trupului atunci cand vrei sa atragi atentia unei fete.happy

| DonMecanico a răspuns (pentru anss23):

Aham happy.

| Kristina_3133 a răspuns:

Nu m-ar deranjat absolut deloc. Nimeni nu e perfect. :*

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Vezi ca tu il supareste pe Lady Vasilica.

| VasilicaDarkKnight a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Da, eu este supy. sad

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru VasilicaDarkKnight):

Lady=doamna.
Este un compliment

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Cel putin ai spus acum.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.La inceput ma uit la infatisare dar dupa ce incep sa cunosc acel baiat nu imi mai pasa fizicul.Nimeni nu e perfect mai avem si noi defectele noastre.Pa,pa

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Asa e omul, intotdeauna cand o persoana priveste o alta persoana, se uita intai la aspectul fizic.Cred ca asa faci si tu si de abia atunci te gandesti sa intri in vorba cu omul respectiv.Adica sincer acum, ai putea sa-i spui"ce mai faci?" unei "balene" care sa spunem ca nu e chiar atat de frumoasa, dar care are un suflet de aur(ceea ce tu nu stii pentru ca nu o cunosti)?
Si eu am cateva urme de la cosuri, nu foarte evidente si nu cred ca m-ar ingrozi petele alea. Oricum cred ca poti scapa de ele.Eu intotdeauna recomand crema de galbenele.

| DonMecanico a răspuns (pentru Trandafiiiiiiiiiiiraș):

Imi recomanzi crema de galbenele pentru tenul gras?, crema fiind mai uleoasa, si am citit mai multe pe net, si spune ca nu-i buna pentru tenul gras.

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns (pentru DonMecanico):

Nu ai spus ca ai tenul gras.Eu ma spal pe fata cu apa si sapun si dupa mi se usuca pielea, de aia ma dau cu crema de galbenele, iar dimineata se vede ca fata mea e altfel.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Nu cred ca fizicul e totul ci mai important e sufletul. Pentru mine nu ar conta acele mici pete. caci degeaba este frumos daca este rau la inima si nu stie sa se comporte cu fetele

| Indestructible a răspuns:

Din ce-ai descris tu acolo, nu mă pot gândi decât la un păpuşel-ghei parfumat, cu o atitudine de (cum zice Cheloo) plă bleagă. Din ăştia găseşti la fiecare pas pe care-l faci. Mi-e silă.

| DonMecanico a răspuns (pentru Indestructible):

Ti-ar placea sau ai vrea? daca ti-ai descris gagicatu cu ce-ai spus e parerea ra big grin :*

| PS3 a răspuns (pentru Indestructible):

A fost buna faza. felicitari!

| MissDi a răspuns:

Sincer? Dupa mine chiar nu ar conta petele! Alceva mar deranja! Ca te dai mare :p

| DonMecanico a răspuns (pentru MissDi):

Ma dau cumva mare? m-am descris ca sa imi poata da un raspuns clar cineva, si acel lucru nu-mi place si vream raspuns din partea fetelor sa vad o parere. stai linistita

| MissDi a răspuns (pentru DonMecanico):

Da eu ce sunt draga? baiat?laughing)

| DonMecanico a răspuns (pentru MissDi):

laughing Esti fata draga, m-am referit ca intrebarea a fost pusa mai mult fetelor ca na, dar te-ai inselat cu faza ' te dai mare', n-am cu ce sa ma dau, si nu-s genu de baiat care a a ma lauda cu un lucru.

| DonMecanico a răspuns:

Nea Vasilica, macar de scriai corect, iti spuneam ca esti amuzant/a, dar asa, mai ai de invatat.

| VasilicaDarkKnight a răspuns (pentru DonMecanico):

Adica ce vrei tu sa spune? Eu nu stie vorbeste la romaneste?

| DonMecanico a răspuns (pentru VasilicaDarkKnight):

Tu sti a tiganeste :*

Vai, asta nu e tiganeste, e romaneste la perfecte. :*

:* Vai ce dragut.

| DonMecanico a răspuns:

Tu sti a bine romaneste, dar esti fata sau baiat? dupa nume pari a baieteste

| DonMecanico a răspuns:

Si de unde este aceasta fata?

Tu cam curios este.

Asa este, spui tu la baiatul asta raspunsul magic?;; )

Imi raspunzi la intrebare?big grin

| DonMecanico a răspuns:

Da, de unde esti happy, din buc?

Nu. thinking

Ok draga

Bine pufuletz.batting eyelashes

Te puuup dulce :*

| fratiikaramazov a răspuns:

Numai sa-l vad pensat si deja nu m-as mai uita la el...

| moneantonella a răspuns:

Tu iti pui intrebarea:cu cine ies in oras cu fizicul sau sufletul? intr-adevar fizicul conteaza atunci dar apoi iti pui intrebarea cu cine o sa fiu intro relatie o sa vorbesc deschis cu personalitatea sau aspectul daca il placi place-l asa cum e nu il schimba pentru un moft de a tau scuze de comentariile aspre dar asta e adevarul funda?

| ՃԾՃԾ a răspuns:

Daca sunt de neobservat e ok daca nu. pa:]

| biiannncaa a răspuns:

Oh... Daca chiar te deranjeaza ca fetele nu se uita la tine doar pentru ca ai urme de la acnee da-te foarte fin cu fond de ten... thinking Eu una n-as avea nimic impotriva. Interiorul conteaza. Exteriorul este important, dar nu foarte.winking

| josephmic a răspuns:

Daca te deranjeaza petele i-ati si tu cev a pentru fata, sapunul cu glicerina e foarte bun, la farmacie si costa vreo 7 lei...lasa pielea fina la atingere si curatata ..am folosit si eubig grin

| YouAndMe95 a răspuns:

Pentru mine fizicul conteaza in valoare de 40 %, in rest comportamentul este totul. Nu cred ca niste probleme cu acneea pe fata este ceva inacceptabil. Fiecare cu preferintele sale. Nimeni nu este perfect. Pensat, frezat, imbracat la moda, ce sa nu iti convina aici? 1.72 inaltime si 60 kg. Mi se pare perfect. Si nu chiar toate fetele se uita la aspectul fizicwinking dar nu strica sa fi mereu in trend happy sper ca te-am ajutat big grin

| LocKa0103 a răspuns:

Sincera sa fiu da, majoritatea fetelor se vor uita la infatisarea dupa cum arata baiatul, insa peste un timp oarecare isi vor da seama ca ele au nevoie de iubire dar nu de "ochi frumosi". Mie imi pasa cel mai mult, nu cum arata persoana dar ceea ce simte ea. Daca sentimentele tale vor fi sincere fata de acea fata infatisarea ta nu va conta crede-ma.))) Totul o sa fie bine))

| Seby90 a răspuns (pentru LocKa0103):

Majoritatea pitipoancelor spui? Adica alea de isi expun barbatul ca pe o masina gen. Care nu dau 2 bani pe faptul ca el este prost de se crapa pamantul sub el sau nu are pic de moralitate nu? Nu conteaza ce psihic are daca are... mare si patratele pe abdomen, nu?

| LocKa0103 a răspuns (pentru Seby90):

Mdea))) fiecare cu ale sale pareri

| crazyhye a răspuns:

Sincer da mi-ar placea oricum cateva pete pot trece oricand. Pentru mine nu conteaza! happy