Dacă vrei un răspuns clar, o poză ar fi ajutat mult mai mult. Nu pot să-mi dau seama doar dintr-o desciere (vagă) cum arăţi. Dar, ca idee, să ştii că există o chestie numită fond de ten.
Da sa stii, dar n-a, cum sa-ti spun, o poza recenta n-am si nu stiu daca avea rost o poza, nu vream comentarii aberante de la alti/alte pupeze, intelegi ce-am vrut sa zic, si nu stiu, cu fondul de ten unii spun ca mai mult face rau altii imi recomanda aceasta idee, nu stiu, nu m-am dat niciodata cu fond de ten.
Pe mine nu m-ar deranja niste pete si in concluzie cred ca toti avem cate un defect care facem orice sa-l ascundem cat mai bine
Nu m-ar deranja nimic la acest baiat, decat faptul ca pune atata importanta pe aspectul fizic.
Nu te-ar deranja nimic? nu pun atata importanta, dar ca sa ii atragi privirea la o fata, se tine cont de fizicul lui. pentru ca la inceput, cand il vezi, nu stii ' ma asta are comportamentul bun, stie cum sa se comporte cu fetele, e sufletist, tine la o persoana si asa mai departe '.
Depinde privirea carui tip de fata vrei sa atragi.Crezi sau nu,unele fete chiar nu pun aproape nicio importanta pe aspectul fizic,si doar faptul ca un baiat e pensat,aranjat nu inseamna ca e bun la suflet sau ca stie sa se comporte cu fetele.
Fiecare fata cauta diferite calitati la un baiat,deci nu trebuie sa te straduiesti sa arati asa cum crezi ca le place fetelor,este bine ca ai grija de aspectul tau fizic, chiar si ca te pensezi daca crezi ca ai nevoie, dar conteaza si personalitatea, comportametul, limbajul trupului atunci cand vrei sa atragi atentia unei fete.
Aham .
Da, eu este supy.
Lady=doamna.
Este un compliment
Buna.La inceput ma uit la infatisare dar dupa ce incep sa cunosc acel baiat nu imi mai pasa fizicul.Nimeni nu e perfect mai avem si noi defectele noastre.Pa,pa
Asa e omul, intotdeauna cand o persoana priveste o alta persoana, se uita intai la aspectul fizic.Cred ca asa faci si tu si de abia atunci te gandesti sa intri in vorba cu omul respectiv.Adica sincer acum, ai putea sa-i spui"ce mai faci?" unei "balene" care sa spunem ca nu e chiar atat de frumoasa, dar care are un suflet de aur(ceea ce tu nu stii pentru ca nu o cunosti)?
Si eu am cateva urme de la cosuri, nu foarte evidente si nu cred ca m-ar ingrozi petele alea. Oricum cred ca poti scapa de ele.Eu intotdeauna recomand crema de galbenele.
Imi recomanzi crema de galbenele pentru tenul gras?, crema fiind mai uleoasa, si am citit mai multe pe net, si spune ca nu-i buna pentru tenul gras.
Nu ai spus ca ai tenul gras.Eu ma spal pe fata cu apa si sapun si dupa mi se usuca pielea, de aia ma dau cu crema de galbenele, iar dimineata se vede ca fata mea e altfel.
Nu cred ca fizicul e totul ci mai important e sufletul. Pentru mine nu ar conta acele mici pete. caci degeaba este frumos daca este rau la inima si nu stie sa se comporte cu fetele
Din ce-ai descris tu acolo, nu mă pot gândi decât la un păpuşel-ghei parfumat, cu o atitudine de (cum zice Cheloo) plă bleagă. Din ăştia găseşti la fiecare pas pe care-l faci. Mi-e silă.
Ti-ar placea sau ai vrea? daca ti-ai descris gagicatu cu ce-ai spus e parerea ra :*
A fost buna faza. felicitari!
Sincer? Dupa mine chiar nu ar conta petele! Alceva mar deranja! Ca te dai mare :p
Ma dau cumva mare? m-am descris ca sa imi poata da un raspuns clar cineva, si acel lucru nu-mi place si vream raspuns din partea fetelor sa vad o parere. stai linistita
Da eu ce sunt draga? baiat?)
Esti fata draga, m-am referit ca intrebarea a fost pusa mai mult fetelor ca na, dar te-ai inselat cu faza ' te dai mare', n-am cu ce sa ma dau, si nu-s genu de baiat care a a ma lauda cu un lucru.
Nea Vasilica, macar de scriai corect, iti spuneam ca esti amuzant/a, dar asa, mai ai de invatat.
Adica ce vrei tu sa spune? Eu nu stie vorbeste la romaneste?
Tu sti a tiganeste :*
Vai, asta nu e tiganeste, e romaneste la perfecte. :*
:* Vai ce dragut.
Tu sti a bine romaneste, dar esti fata sau baiat? dupa nume pari a baieteste
Tu cam curios este.
Asa este, spui tu la baiatul asta raspunsul magic?;; )
Imi raspunzi la intrebare?
Nu.
Ok draga
Bine pufuletz.
Te puuup dulce :*
Tu iti pui intrebarea:cu cine ies in oras cu fizicul sau sufletul? intr-adevar fizicul conteaza atunci dar apoi iti pui intrebarea cu cine o sa fiu intro relatie o sa vorbesc deschis cu personalitatea sau aspectul daca il placi place-l asa cum e nu il schimba pentru un moft de a tau scuze de comentariile aspre dar asta e adevarul funda?
Oh... Daca chiar te deranjeaza ca fetele nu se uita la tine doar pentru ca ai urme de la acnee da-te foarte fin cu fond de ten... Eu una n-as avea nimic impotriva. Interiorul conteaza. Exteriorul este important, dar nu foarte.
Daca te deranjeaza petele i-ati si tu cev a pentru fata, sapunul cu glicerina e foarte bun, la farmacie si costa vreo 7 lei...lasa pielea fina la atingere si curatata ..am folosit si eu
Pentru mine fizicul conteaza in valoare de 40 %, in rest comportamentul este totul. Nu cred ca niste probleme cu acneea pe fata este ceva inacceptabil. Fiecare cu preferintele sale. Nimeni nu este perfect. Pensat, frezat, imbracat la moda, ce sa nu iti convina aici? 1.72 inaltime si 60 kg. Mi se pare perfect. Si nu chiar toate fetele se uita la aspectul fizic dar nu strica sa fi mereu in trend sper ca te-am ajutat
Sincera sa fiu da, majoritatea fetelor se vor uita la infatisarea dupa cum arata baiatul, insa peste un timp oarecare isi vor da seama ca ele au nevoie de iubire dar nu de "ochi frumosi". Mie imi pasa cel mai mult, nu cum arata persoana dar ceea ce simte ea. Daca sentimentele tale vor fi sincere fata de acea fata infatisarea ta nu va conta crede-ma.))) Totul o sa fie bine))
Sincer da mi-ar placea oricum cateva pete pot trece oricand. Pentru mine nu conteaza!
Anne07 întreabă: