Pai. ii poti face o felicitare facuta manual de tine. o s-o impresionez iti garantez!
sau:
Ii poti lua un buchetel de flori.
sau:
Daca te pricepi ii poti face o poezie, ceva frumos, prin care sa-i arati cat de mult o iubesti, cat de mult o respecti, etc...
Si nu in ultimul rand un pupic dulce, dulce!
Mamele nu vor cadouri scumpe, pe care sa cheltui multi bani. Ele isi doresc sa va vada pe voi sanatosi, fericiti si sa simta cat le iubiti.
Sper ca te-am ajutat... Funda'?
Draga Kaila63, ii poti lua mamei tale un buchet de flori (unul nu foarte scump, dar nici ieftin) si o cutie de bomboane de ciocolata. Si vezi tu de care flori si de care bomboane, Cred ca ai vazut ce fel de bomboane si ce fel de flori ii PLAC! eu sper ca ti-am fost de folos :* si app LA MULTI ANI FERICITI, mamei tale!
Pai eu iti zic sa ii cumperi un set de parfum care miroase frumos (nu scump 30-40 lei asa) si o felicitare cu la multi ani
In primul rand maine suntem in 28. Apoi poti sa ii faci o felicitare facuta de tine-bucuria va fi mai mare daca faci tu ceva.Si daca ai niste banuti stransi ii poti lua un buchet de flori sau un ghiveci cu flori.Nu uita sa ii urezi La Multi Ani si ca esti fericita ca este mama ta!
Cam da maine este 28. 01. 11 da n conteaza asta din moment ce te grabesti asatare
cutia cu bomboane nu este potrivita pentru parinti ci pentru iubite.
ii poti cumpara un buchet cu floriile ei preferate, ii poti scrie o poezie, ii poti cumpara o esarfa, un fular, o carte, cosmetice daca foloseste, o statueta, o geanta sau o poseta, un ceas de mana, poti comanda un obict personalizat ceva in gen cana sau pernuta, daca ii plac florile ii poti cumpara un ghiveci cu flori, o caseta de bijuterii, un voucher la un centru de infrumusetare, o diploma pentru cea mai buna mama iar idei se mai gasesc.
Eu zic ca ar fi frumos sa i dai cadou o poza de a ta intr o rama frumoasa.cred ca s ar bucura enorm ca pana la urma nu conteaza cat de scump/elegant si sofisticat este cadoul, conteaza gestul si dupa parerea mea este un cadou super. sper sa te ajute ideea mea.
◘ Squmpha mea :X chiar daca nu reuşesti sai cumperi mamei tale un cadou sunt siigură cu nu se va supara deoarece fiecare mamă se multumeste doar cand işi vede copilul sănăttos :X
Un pupic din cand in cand poate face minuni :*:*
în stil traditional ii poti cumpăra mamei tale un buchet de flori nici prea scump dar nici prea ieftin :X
anonim_4396 întreabă: