Ce sfaturi se va uita cum arati, daca ai masina, banii daca nu ai pa eu nu prea isi dau sanse sincer la 16 ani ce poti avea
Fii tu insuti, zambeste-i imbratiseazo. fa-o sa rada. nu experienta conteaza si personalitatea. bafa maine. Sper ca ti-am fost de ajutor
Pur si simplu fii tu insuti, dar de ce nu astepti sa vina totul de la sine? Adica eu personal nu m-as intalni cu cineva pe care nu il cunosc personal si nu l-am vazut, plus ca nici nu are cum sa tina pentru ca rar se intampla sa ai o relatie de durata cu o persoana cu care nu ai legat nici o prietenie fata in fata. Parerea mea, dar daca tot vrei sa faci asta, incepi cu Hei, esti mai draguta in realitate. Apoi vezi ce zice si continui conversatia. O intrebi unde mergeti, poate la un film...Succes
Am stabilit sa ne intalnim in parc
Mancati o inghetata, pune-o sa vorbeasca despre ea si gaseste ceva in comun despre care sa vorbiti la inceput, si fa-i mereu complimente.
Ma cam rusinez ce zici cum sa-i spun ca o plac mult?
Pur si simplu
La ce ora mergi? sau daca esti deja in parc, atunci cand te intorci sa-mi spui cum a mers
Sa te comporti normal, sa nu-ti fie teama pentru ca fetele stiu asta, vorbeste deschis cu ea si restul vine de la sine.
Effy35 întreabă: