| pitikot04 a întrebat:

Maine este ziua soacrei mele iar eu habar nu am ce sa ii iau.idei va rog? tin sa mentionez ca face 42 de ani si este putin mai demodata.

Răspuns Câştigător
| psihox a răspuns:

Pune-o la multa munca. Andrele si o tona de lana. Sau o masina de cusut sa nu se plictiseasca ziua si noaptea. Poate i-ar mai scadea brusc si tensiunea.

11 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Trebuie a te gandesti cce i-ar face mai multa placere, cosmeticele, bibelourile. electricele (poate i s-a stricat fönul)un suport original de lumanari, bijuterii, poseta, o veioza, un tablou religios. kicsch, un capot, un sort de bucatarie, lenjerie de dama, flori, tort, o sampanie, etc, etc

| Elena1234456 a răspuns:

Un set pentru servit ceaiul? O cutie de bomboane? O rama pentru fotografii? Sau ce zici de o canistra cu benzina si niste chibrituri laughing? Glumesc. Daca e de moda veche cred ca apreciaza lucrurile practice, asa e si bunicamea tongue.Cu un bibelou dragut o sa o dai gata.

| Nimic special a răspuns:

Cumpara-i in primul rand un buchet super-frumos si ceva dulce.happy:X la multi ani!

| marry_7650 a răspuns:

Un cactus cu cei mai mari tepihee hee glumeam cu toate ca nu ar fi o idee rea, ce zici de un tablou cu flori sau ceva ce o caracterizeaza baftabatting eyelashes

| tim a răspuns:

Pai cred ca ar merge un ceas de argint. Dar nu foarte pompos, unul asa discret, si nu exagerat de scump.Binenteles pe langa un buchet de...roze eventual, si vesnicele pupaturi pe langa obraz! Multa sanatate, si ei si tie!

| yoyodedeea a răspuns:

Fiind demodata probabil e si fff bisericoasa... daca are vreun lantisor de aur... i-ai un pandantiv in forma de cruce
ori o iconitza de argint(depinde si cat vrei sa scoti din buzunar-marimea iconitzei)...
parfum...in general toate femeile au ce au cu parfumurile si florile...
cam asta mi-a trecut momentan prin minte...tongue

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Poti sa ii iei multe lucruri.

1.parfumuri

2.biejuterii (sa nu fie ceva exagerat)

3. ceva cum ar fi tigai, chestii de-astea (*daca e pasionata)

4. flori in primul rand (daca stii ce floare ii place sa ii cumperi florile alea)

dragul meu, de acum ti-am dat aproape o lista

succes!

| laura_2327 a răspuns:

Pai un set complet de asternuturi pentru pat. un animal un set de farfurii tort un bibelou cas de noptiera o floare mare e complicat totusi e soacra happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roaga pe cineva sa ispitaesca swufletul so intrebe ce doreste daca nu dai ceva simbolic cum ar fi o icoama un lantisor cu liul sau inauntri

| alexandru14 a răspuns:

Uite cateva idei:
1. O esarfa, pereche de manusi
2. Un sapun lichid, sampon de par, trusa de ingriire pentru ten
3. Un parfum, o cruciulita, o bratara, cercei
4. O poseta, un pulover, o carte gen :"Lasa grijile, invata sa traiesti"-Dale Carnagea, sau daca se gasteste ceva cum ar fi: Fi mai la modalaughingwhistling
5. Un ghiveci de flori, un tablou, un bibelou
6. Poate ii gatesti ceva pe gustul ei

Sunt mai multe variante, si ideilor astora de cadouri pe care le-ai putea alege, poti alatura o felicitare cu dedicatie, un buchet cu flori.
Bafta!

| Sssh! a răspuns:

Eu am vazut o cana pe care scria "Pentru cea mai buna soacra"...ai putea sa-i iei una sau ceva simbolic, nici prea modern, dar nici prea demodat. Sper ca sfatul meu sa-ti fie de folos.