E tatal tau.normal ca nu se va supara...nu cred ca el are nevoie de cadou fiindca te are pe tine.Nu ti-a zis niciodata.Nu e nimic daca il dai mai tarziu.Se mai intampla
Nu cred ca e nici o problema :-J chiar e o surpriza mai mare deoarece va crede ca nu i'ai luat nimic si marti vi cu cadoul si va fi asa fericit:X
La multi ani Si sunt sigura ca daca ii vei explica care este problema va intelege. Din moment ce este tatal tau te iubeste si asta este tot ce conteaza
Nu se va supara deloc.gestul e cel mai important. ureazai la multi ani din parte mea:X:X:X
Intrebarea mea este cati ani are tatal tau si cati ani ai tu? Doar asa pots a raspund la intrebare.Dar dupa parerea mea cred ca nu se supara
Cred ca mama ta te-a nascut cam devreme ca si eu am 36 de nai iar tata 60 dar cred ca nu se va supara ca parintii nu prea vor cadouri! Funda?!
Mai bine mai tarziu decat deloc.Deobicei parintii apreciaza gestul decat cadoul asa ca nici o problema o sa fie superincantat.Parerea mea, chiar sunt curios cum va fi.Bafta si la multi ani
Ștefana_Mara_1990 întreabă:
Al3xa97 întreabă: